"Ράγισαν" καρδιές στην κηδεία της Κικής Δημουλά - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο της σπουδαίας ποιήτριας

Ήταν όλοι εκεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Ράγισαν" καρδιές στην κηδεία της Κικής Δημουλά. Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα. Οι πρώτες φωτογραφίες βγήκαν με πλήθος κόσμου να είναι εκεί να πει το τελευταίο αντίο.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό της στο θεραπευτήριο Υγεία σήμερα Σάββατο 17:56 το απόγευμα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η ακαδημαϊκός και ποιήτρια κα. Κική Δημουλά προσήλθε στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ στις 02/02/20 λόγω χρόνιας αναπνευστικής ανεπάρκειας. Σήμερα στις 22/02/20 και ώρα 17:56 απεβίωσε λόγω καρδιακής ανακοπής σε έδαφος σοβαρής χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και καρδιακής ανεπάρκειας».

Κηδεία Κικής Δημουλά στεφάνια
Κηδεία Κικής Δημουλά Λίνα Μενδώνη
Κηδεία Κικής Δημουλά

Κική Δημουλά Δανάη Μπάρκα

Μάκης Τσέλιος

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Γιώργος Νταλάρας

Κυριάκος Μαρέβα Μητσοτάκη

Διαβάστε εδώ ποια ήταν η Κική Δημουλά - Θα εκπλαγείτε με το έργο που αφήνει πίσω της....

Πριν την κηδεία της Κική Δημουλά, την θλίψη της εξέφρασε και η Δανάη Μπάρκα

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα με το δημόσιο αντίο στην φίλη της μητέρας της, Κική Δημουλά! Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της και θέλησε να δώσει με τον δικό της τρόπο τα συλλυπητήριά της.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο χθες δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου ήταν στενή της φίλη. Θέλοντας λοιπόν να την αποχαιρετήσει ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου. «Διατίθεται ἀπόγνωσις εἰς ἀρίστην κατάστασιν, καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον. Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας. Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον ἔδαφος πωλεῖται ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως. Καὶ χρόνος ἀμεταχείριστος ἐντελῶς. Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον» Κική μας».

Δανάη Μπάρκα Κική ΔημουλάΔανάη Μπάρκα Κική Δημουλά αντίο