Δανάη Μπάρκα: Θα κληρονομήσει τα ποιήματα της Κικής Δημουλά; Όλη η αλήθεια

Τι απαντά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Θα κληρονομήσει τα ποιήματα της Κικής Δημουλά; Όλη η αλήθεια

Δημοσιεύματα ήθελαν την Δανάη Μπάρκα να κληρονομεί τα ποιήματα της Κικής Δημουλά. Ποια είναι όμως η αλήθεια για την "περιουσία" που αφήνει πίσω της η σπουδαία ποιήτρια, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 82 ετών.

Η ηθοποιός είχε πολύ στενή σχέση με την Κική Δημουλά και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κληρονομεί την περιουσία της.

«Επειδή έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή, θα παρακαλέσω να διευκρινιστεί ότι ουδέποτε η αγαπημένη μου Κική Δημουλά, που όντως είχα σαν γιαγιά μου λόγω της οικογενειακής μας σχέσης, μου άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της. Πρόκειται για μία από τις πολλές αφιερώσεις της στα βιβλία που πάντα μου χάριζε. Μιας και μιλάμε για την Δανάη Μπάρκα, θυμάστε που είχε παίξει στο "Είσαι το ταίρι μου"; Αν όχι δείτε το εδώ

Ας σεβαστούμε την τεράστια απώλεια και ας είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένειά της που χρειάζεται μόνο ηρεμία και αγάπη. Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας. Ευχαριστώ» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Κική Δημουλά

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα - Το αντίο στην φίλη της μητέρας της, Κική Δημουλά

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα με το δημόσιο αντίο στην φίλη της μητέρας της, Κική Δημουλά! Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της και θέλησε να δώσει με τον δικό της τρόπο τα συλλυπητήριά της.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο χθες δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου ήταν στενή της φίλη. Θέλοντας λοιπόν να την αποχαιρετήσει ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου. «Διατίθεται ἀπόγνωσις εἰς ἀρίστην κατάστασιν, καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον. Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας. Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον ἔδαφος πωλεῖται ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως. Καὶ χρόνος ἀμεταχείριστος ἐντελῶς. Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον» Κική μας».

Δανάη Μπάρκα Κική ΔημουλάΔανάη Μπάρκα Κική Δημουλά αντίο