Κηδεία Κικής Δημουλά: Συντετριμμένες Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα!

Μαζί τους και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Κικής Δημουλά: Συντετριμμένες Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα!

H κηδεία της σπουδαίας Κικής Δημουλά, έγινε σήμερα Τρίτη και πλήθος κόσμου ήταν εκεί. Ανάμεσα τους ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου με την Δανάη Μπάρκα, η οποίες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί της και ήταν συντετριμμένες.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια και της έδενε μια στενή φιλία. Το ίδιο και η κόρη της Δανάη Μπάρκα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο αντίο της σπουδαίας ποιήτριας μην μπορώντας να κρύψουν την στεναχώρια τους.

Μαζί τους στην κηδεία της Κικής Δημουλά ήταν και ο επίσης ηθοποιός και φίλος τους, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Δείτε εδώ και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, για το αν θα κληρονομήσει τα ποιήματα της Κικής Δημουλά

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δανάη Μπάρκα

Κική Δημουλά κηδεία

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα - Το αντίο στην φίλη της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου, Κική Δημουλά

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα με το δημόσιο αντίο στην φίλη της μητέρας της, Κική Δημουλά! Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της και θέλησε να δώσει με τον δικό της τρόπο τα συλλυπητήριά της.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο χθες δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου ήταν στενή της φίλη.

Θέλοντας λοιπόν να την αποχαιρετήσει ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου. «Διατίθεται ἀπόγνωσις εἰς ἀρίστην κατάστασιν, καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον. Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας. Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον ἔδαφος πωλεῖται ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως. Καὶ χρόνος ἀμεταχείριστος ἐντελῶς. Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον» Κική μας».

Δανάη Μπάρκα Κική ΔημουλάΔανάη Μπάρκα Κική Δημουλά αντίο