Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο "ατύχημα" της Κατερίνας Διδασκάλου με τον Λεωνίδα Κακούρη! Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της ηθοποιού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Το άγνωστο

Ένα άγνωστο "ατύχημα" είχαν η Κατερίνα Διδασκάλου με τον Λεωνίδα Κακούρη στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς σε μια έντονη ερωτική σκηνή που είχαν;

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε μερικά πράγματα για την σειρά.

“Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι τα πάντα σχεδόν. Δολοπλοκεί, είναι μητέρα, θρηνεί, ερωμένη, σύζυγος” σημείωσε.

"Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών που είναι ένας και ένας. Η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του”πρόσθεσε.Μιας και μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες δείτε και ποιος ηθοποιός της σειράς έγινε πατέρας

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιάννη Στάνκογλου είπε: “ο Κυπραίος, ναι, επιστρέφει αλλά περιμένετε να δείτε την ωραία μας σκηνή που έχουμε με την επιστροφή του και τι του λέει η Μυρσίνη”.

Τόνισε και που να επικεντρωθούμε: "στην υπέροχη ιστορία ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Μελέτη, σε αυτά τα δυο παιδιά που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει μες στο κρύο, 7 και μισή το πρωί να κάνεις ερωτική σκηνή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό”.

“Μια μέρα έχουμε να κάνουμε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που λέει στη Μυρσίνη πως θα την σκοτώσει εάν μάθει τίποτα και, έτσι όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα που ευτυχώς τα σώσαμε” αποκάλυψε.

Εκτός από το άγνωστο ατύχημα της Κατερίνας Διδασκάλου με τον Λεωνίδα Κακούρη δείτε το σκάνδαλο που ξεσπά με τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Αποκλειστικά και μόνο στο Youweekly.gr και το περιοδικό Tv24 θα βρείτε αυτή την εξέλιξη "βόμβα" για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Σκάνδαλο θα δημιουργηθεί στο Διαφανί όταν ο Κλεομένης επιτεθεί ερωτικά στον Μελέτη!

Έχουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που θα δούμε σε λίγες ημέρες να προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης ανακαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του άντρα της Πηνελόπης και φυσικά αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις! Συγκεκριμένα ο Κλεομένης, ο οποίος έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάνει ερωτικό πέσιμο στον Μελέτη και εκείνος γίνεται έξαλλος: «Θα δώσεις διαζύγιο στην Πηνελόπη και θα εξαφανιστείς ήρεμα και ωραία, αλλιώς θα τα πω όλα στον Δούκα και πίστεψέ με δεν θα σου αρέσει η τιμωρία που θα έχεις». «Νομίζω πως δεν είσαι σε θέση να με εκβιάζεις ή να με απειλείς! Ενας απλός εργάτης είσαι και πίστεψέ με μπορώ να σε πατήσω κάτω, αν το θέλω», του απαντάει ο Κλεομένης και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια! Ο Δούκας μαθαίνει τα όσα έχουν συμβεί και προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν, όταν αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως το «δεξί του χέρι» να είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη.