Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει!

Είναι υπέροχο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι έγκυος ξανά και μας έδειξε για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει! Οι λεπτομέρειες από αυτό είναι πραγματικά αξιολάτρευτες και ο χώρος είναι σίγουρα υπέροχος.

Στις 13 Νοεμβρίουη Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της Άρης Γούτος θα γινόντουσαν για δεύτερη φορά γονείς.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δυο μήνες μετά είχε βρεθεί στην εκπομπή και είχε επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός. Το ζευγάρι έχει μια κόρη, τη Μαίρη και δεν κρύβουν την μεγάλη αδυναμία που της έχουν.Δείτε εδώ ωστόσο και φωτογραφίες από ολόκληρο το σπίτι της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Αν και δεν έκανε αρκετές δημοσιεύσεις στο Instagram η ίδια επέλεξε να μας δείξει μια φωτογραφία από το δωμάτιο που του ετοιμάζει.

Μπορεί για το παιδικό δωμάτιο της κόρης της να είχε διαλέξει αυτοκόλλητα με ζωάκια της ζούγκλας για τον τοίχο, για αυτό διάλεξε μια άλλη ταπετσαρία σχολιάζοντας «Baby Room, meke over».

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε:

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Εκτός από το δωμάτιο αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει! Είναι αγόρι η κορίτσι;

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε στο Happy Day και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει! Είναι αγόρι η κορίτσι;

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής του Alpha και της Σταματίνας Τσιτμτσιλή και μίλησε για πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει, ενώ αποκάλυψε ότι διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ήθελα πάντα αγόρι. Δε σου κρύβω πως όταν μου είπαν πως το δεύτερο παιδί είναι αγόρι χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήταν κορίτσι θα πήγαινα και για τρίτο παιδί. Τον ήθελα αυτόν τον συνδυασμό, νιώθω ευλογημένη. Ο Άρης ήθελε κορίτσι» είπε.

Να θυμίσουμε πως με τον σύζυγο της έχουν ένα ακόμη κοριτσάκι, την 1,5 χρονών Μαίρη.