Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο με την κόρη της Αέλια - Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Που βρέθηκαν;

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο με την κόρη της Αέλια - Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο με την κόρη της Αέλια και μετά από αυτή έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Που βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την μικρή της;

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι σίγουρα μια πολυάσχολη γυναίκα, ωστόσο τα παιδιά της παραμένουν προτεραιότητα της και τον ελεύθερο της χρόνο τον αφιερώνει πάντα σε αυτά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” έκανε μάλιστα και την πρώτη της επίσημη έξοδο με την κορούλα της Αέλια.

Η Κατερίνα Καραβάτου με την κόρη της , παρακολούθησαν μαζί το πρώτο τους κονσέρτο, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Δείτε εδώ και την φάρσα που έκανε η πεθερά της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή τους

“Στο πρώτο μας κονσέρτο παρέα! Μια μοναδική εμπειρία που έγινε ακόμα πιο σημαντική γιατί ήμασταν εκεί για την @elpida_association . Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον, ας σταθούμε όλοι δίπλα τους για να στείλουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα σε εκείνους που μάχονται για τη ζωή τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!”, ήταν το μήνυμα της.

Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με την Αέλια και τον γιο της στον φακό του Youweekly.gr!

Θέλει να περνάει πολλές στιγμές με τα παιδιά της η Κατερίνα Καραβάτου και στην πρώτη ευκαιρία δεν ξεκολλάει από δίπλα τους, ενώ όταν βρίσκει μέσα στην ημέρα έχει ελεύθερο χρόνο –κυρίως πολύ αργά το απόγευμα, τελειώνοντας την εκπομπή της στο Star– τρέχει να εκπληρώσει την επιθυμία τους, που δεν είναι άλλη από... τον πιο κοντινό τους παιδότοπο.

Η 7χρονη Αέλια είναι πολύ δεμένη με τον 2χρονο αδερφό της, τον προσέχει και λειτουργεί προστατευτικά απέναντί του όταν η μαμά τους απουσιάζει από το σπίτι, ενώ όταν παίζουν μαζί, όπως στον παιδότοπο του Ψυχικού όπου και τους έπιασε ο φακός του Youweekly.gr, τον φυλάει για να μη χτυπήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Προετοιμασίες για τη βάφτιση και το όνομα… Αρίων

Παραπάνω από 6 μήνες έψαχναν το όνομα του γιου τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, και τελικά το βρήκαν... Ο ξανθός πιτσιρικάς θα βαφτιστεί Αρίων (στην αρχαιότητα ήταν ένας μουσικός και ποιητής που έζησε στη Λέσβο) και Γιάννης, το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας που έχει φύγει από τη ζωή και εκείνη υπεραγαπούσε.

Λίγες ημέρες απομένουν, λοιπόν, ακόμα για το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, και νονά θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και δύο ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Για την ιστορία, το όνομα Αρίων δείχνει ένα άτομο ενθουσιώδες, κοινωνικό και τύπο γλεντζέ, το οποίο ξέρει να γίνεται αγαπητό και να διασκεδάζει τους άλλους, ενώ διαθέτει δημιουργικό μυαλό, χαρακτηριστικά που μάλλον διαθέτει ο Κατσούλης jr, που έχει ξετρελάνει περισσότερο τη μαμά του...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€