Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος του Τέρη Χρυσού; - Έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται τόσα χρόνια

Μίλησε χωρίς ενδοιασμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος του Τέρη Χρυσού; - Έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται τόσα χρόνια

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε "ανοιχτά" για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιος του Τέρη Χρυσού. Η ίδια έδωσε τέλος σε όσα ακούγονται τόσα χρόνια χωρίς ενδοιασμούς.

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη, η ίδια μίλησε για τα πάντα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα άκουσε για την προσωπική της ζωή, χαρακτηρίζοντας το θέμα ξεφτίλα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο.

Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ. Δεν ξέρω καν πώς είχε ξεκινήσει όλο αυτό. Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

Δείτε επίσης, το δημόσιο μήνυμα που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, και «ραγίζει» καρδιές. Η ίδια μίλησε για τον θάνατο που την "σημάδεψε".

Πριν την αποκάλυψη για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παιδί του Τέρη Χρυσού, δείτε την Ντόρα Μπακογιάννη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ με look που δεν έχουμε ξαναδεί!

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Φτωχούλης του Θεού.» Το ζευγάρι, απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και τα φλας πήραν... φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, πέταξε τα αυστηρά της ταγέρ και φόρεσε μάξι φούστα με μαύρο τοπ! Δίπλα της ο Ισίδωρος Κούβελος, πάντα κομψός με σακάκι και casual παντελόνι! Ο φωτογραφικός μας φακός φυσικά, ήταν εκεί και έχει αποκλειστική φωτογραφία! Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...