Σε "καυτές" στιγμές με τον καλό της η Κάτια Ταραμπάνκο, του GNTM - Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο φακός τους "έπιασε" σε βραδινή έξοδο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την Κάτια Ταραμπάνκο σε νυχτερινή έξοδο με τον καλό της! Δείτε τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν αλλά και την κομψή εμφάνιση της πρώην παίκτριας του GNTM.

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και ανέβηκε στην πρώτη θέση του παιχνιδιού, μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, με την οποία μοιράστηκαν την πρωτιά! Πλέον το παιχνίδι έχει τελειώσει και η Κάτια έχει γυρίσει πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Πέρα από αυτό ωστόσο βρίσκεται και στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τον οποία γνωρίστηκαν μετά και το τέλος του Greece Next Top Model!

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν και ο Γιώργος Λάγιος έγιναν "τσακωτοί" από τον φωτογραφικό φακό με τους δυο τους να ανταλλάσσουν μάλιστα μερικά "καυτά" φιλιά! Οι δυο τους, να πούμε ότι βρέθηκαν στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή, απολαμβάνοντας μια όμορφη βραδιά!

Το λαμπερό ζευγάρι που φαίνεται να απολαμβάνει τον ερωτά του, βρέθηκε στο Έναστρον με τους δυο τους να είναι ντυμένοι στα μαύρα! Η πρώην παίκτρια του GNTM ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα μαύρο σύνολο συνδυασμένο με μπλε αμάνικο γουνάκι. Πολύ ιδιαίτερα ήταν και τα παπούτσια της, που ήταν ένα ζευγάρι ψηλές γόβες διακοσμημένες με στρας! Το όμορφο μοντέλο είχε συνδυάσει το ντύσιμο της με τα κλασικά της σκουλαρίκια που έδιναν μια πιο ροκ διάθεση στο λουκ της!

Δείτε τις φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος στα μπουζούκια

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος χέρι χέρι

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος σε έξοδο

Κάτια Ταραμπάνκο: Η νικήτρια του GNTM σε "καυτές" στιγμές με τον καλό της - Δείτε τα "ντοκουμέντα"

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γίωργος Λάγιος, για τον οποίο μάλιστα το όμορφο μοντέλο μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της, απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά στο νυχτερινό κέντρο και δεν δίστασαν να δώσουν και μερικά καυτά φιλιά!

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι φουλ ερωτευμένο και να μην φοβάται να δείξει τον έρωτά του, ακόμα και μπροστά στα φωτογραφικά φλας. Εμείς πάντως τους χαρήκαμε πολύ!

Δείτε και τις φωτογραφίες ντοκουμέντο

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος φιλί

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος σε νυχτερινό κέντρο

Κάτια Ταραμπάνκο με σύντροφο φιλί