Κώστας Βουτσάς: Το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα συγκινεί - "Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που είπα αλλά δεν θα ξεχάσετε..."

Ποιο το τελευταίο μήνυμα του ηθοποιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα συγκινεί -

"Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, αλλά δεν θα ξεχάσετε αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε". Ο Κώστας Βουτσάς συγκινεί με το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα και τον τρόπο που "αποχαιρέτησε" τους δικούς του ανθρώπους.

Σε ηλικία 88 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ωστόσο όπως έγινε σήμερα γνωστό δεν μπόρεσε να κερδίσει την μάχη.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, οι «Θεατρικές Σκηνές» αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον λατρεμένο ηθοποιό. Ανεβάζοντας ένα δικό τους ποστ στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, έδειξαν το ιδιόχειρο σημείωμα του Κώστα Βουτσά, που τους είχε αφήσει στην τελευταία τους συνεργασία, «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Χαρακτηριστικά έγραψαν, «Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ αποχαιρετούν έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε με τον Κώστα Βουτσά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Όπως μας έγραψε ο ίδιος σε χειρόγραφη αφιέρωση κατά την περίοδο της συνεργασίας μας «Μπορεί να ξεχάσετε αυτά που σας είπα στην καλλιτεχνική μου παρουσία, δεν θα ξεχάσετε όμως αυτά που σας έκανα να αισθανθείτε…». Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά».

Δείτε ωστόσο τι δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού για τον χαμό του Βουτσά. Θα συγκινηθείτε με τα λόγια της. Ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

Πριν το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά με το "αντίο" της - Το ποστ που έφερε δάκρυα

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά με το "αντίο" της στον πατέρα της. Το ποστ της έφερε δάκρυα τόσο στην ίδια, όσο και σε όλα τα social media. Ο μεγάλος ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την μάχη, και κατέληξε τα ξημερώματα.

Με τον τρόπο της η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κώστα Βουτσά, με ένα συγκινητικό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος», προκαλώντας μεγάλη θλίψη, και τα σχόλια να πέφτουν βροχή, με τα συλλυπητήρια από γνωστούς και μη να γεμίζουν την σελίδα της.

Εσείς ωστόσο εκτός από την συγκινητική φωτογραφία της κόρης του, ακούσατε τι άφησε ο ηθοποιός στον γιο του, Φοίβο; Η ανακοίνωση ήρθε από κοντινό άτομο του περιβάλλον του, και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.