Διάσημοι Έλληνες αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις τους

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διάσημοι Έλληνες αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις τους

Διάσημοι Έλληνες αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά, που έφυγε από την ζωή στα 88 του χρόνια, βυθίζοντας τους πάντες σε θλίψη! Οι σπαρακτικές αναρτήσεις τους, συγκίνησαν στα social media.

Ο θάνατός του συγκλόνισε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που τον λάτρεψαν και τον θαύμαζαν το ταλέντο του. «Άνοιγες την τηλεόραση κι έλεγες θα δω Κώστα Βουτσά και δεν σε ένοιαζε ποια ταινία ήταν», είπε ο Γιάννης Βογιατζής, «Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα. Είχε πολλά ακόμα να δώσει, ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος».

O Γιάννης Μπέζος ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», "Είναι σαν να έφυγε από κοντά μας η εικόνα των νιάτων μας. Με τον Βουτσά είχαμε δουλέψει και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Ήταν σαν να δουλεύαμε συνέχεια. Ο Κώστας Βουτσάς είναι σαν να ήταν ο θείος σου, σαν να ήταν ο μεγάλος σου ξάδελφος. Είχε αυτήν την οικειότητα, αυτή τη ζεστασιά", ενώ η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε στην εκπομπή, "Είμαι τόσο ταραγμένη, τόσο συγκινημένη. Νομίζω ότι έχασε το γέλιο της όλη η Ελλάδα πλέον. Του έλεγα “Κώστα μου θες να πάμε κάπου, 5-6 μέρες στην εξοχή”; Και μου έλεγε: “Μη μου το ξαναπείς αυτό, γιατί δεν θα σου μιλήσω! Εγώ δεν φεύγω από τη σκηνή μέχρι να πεθάνω! Έφυγε πάνω στη σκηνή, όπως ήθελε. Θα πάει πάνω να τους διασκεδάσει. Καλό σου ταξίδι Κώστα μου! Περίμενα να βγω στο θέατρο να γελάσω, όχι να κλάψω. Κλαίω! Λυπάμαι!”.

Συγκινητικές και οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου στην ΕΡΤ, "Μερικές φορές πιστεύαμε ότι ο Κώστας Βουτσάς ήταν αθάνατος. Ότι θα βγει από την κόλαση που βρισκόταν τον τελευταίο καιρό. Όταν μιλάω για τον Κώστα Βουτσά έχω ένα χαμόγελο, δεν μπορώ να συγκινηθώ. Επειδή ήταν φίλος μου, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και έχουμε παίξει μαζί και στο θέατρο και τον κινηματογράφο, δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά τον θάνατό του. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα τον ξαναδώ. Δεν το χωράει το μυαλό μου, όπως και όλου του κόσμου. Χάθηκε ο εθνικός ήρωάς μας ο Κώστας Βουτσάς. Δεν είχε ηλικία μόνο χαμόγελο και κέφι για τη ζωή. Οι νέοι συνάδελφοι να παραδειγματιστούν από το ταλέντο του".

Η Καίτη Φίνου, από την άλλη, έγραψε, "Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά..… Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες….Συλλυπητήρια στην γυναίκα του και στα παιδιά του…".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στο tweet του, "Ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων. Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του". ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, "Σήμερα λοιπόν, είναι σαν να αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο. Φεύγει, αλλά θα συνεχίσει να μας συντροφεύει, αφού αφήνει τεράστια παρακαταθήκη το πλούσιο έργο του στον ελληνικό κινηματογράφο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους".

Το αποχαιρετιστήριο ποστ της Φίνος Φιλμ για τον Κώστα Βουτσά

Αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηθοποιό, η Finos Film με την οποία ο Κώστας Βουτσάς είχε συνεργαστεί σε πλήθος ταινιών έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, "“Τίτλοι Τέλους” γράφτηκαν σήμερα στις 4 τα ξημερώματα. Ο Κώστας Βουτσάς δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που μας έδωσε να είναι κοντά μας μέχρι τα… 110.

Έκανε ένα φσσς μπόινγκ στον ουρανό και πήγε να συναντήσει τους υπόλοιπους “μεγάλους” της παρέας. Αντίο λατρεμένε μας Κώστα..". Δείτε επίσης τι αποκάλυψε ο γιατρός του Κώστα Βουτσά. "Προσπάθησε πολύ". Τα λόγια του συγκλονίζουν.

“Τίτλοι Τέλους” γράφτηκαν σήμερα τα ξημερώματα. Ο Κώστας Βουτσάς δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που μας έδωσε να...

Posted by Finos Film Official on Tuesday, February 25, 2020