Αυτός είναι ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο και μόλις "έριξε" το Instagram!

Εσύ πόσους followers έχεις;

Αυτός είναι ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο και μόλις

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σίγουρα μια δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον γιο του να μπαίνει τώρα επίσης δυναμικά στο παιχνίδι! Δεν θα πιστεύετε πόσους Followers απέκτησε μέσα σε λίγες ώρες!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να αγκομαχούμε για ένα like και μερικούς ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο μάλλον το ίδιο δεν ισχύει και για τον γιο του άσσου Πορτογάλου, που αν και 8 μπήκε με τα όλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Τζούνιορ που "βρίσκεται" πλέον στο Instagram με το όνομα minicristianoronaldo! Και πόσους followers απέκτησε; Λοιπόν ο μικρός Ρονάλντο κατάφερε να έχει 800.000 followers σε μερικές ώρες έχοντας κάνει τρία πόστ.

Να πούμε βέβαια ότι δεν φτάνει εύκολα ακόμα τον πατέρα του, καθώς τον άσσο της Γιουβέντους ακολουθούν στην πλατφόρμα 205 εκατομμύρια άνθρωποι! Ο οκτάχρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει μάλιστα το ταλέντο του με κάθε ευκαιρία καθώς έχει πάρει πολλά από τον ταλαντούχο Πορτογάλο εντυπωσιάζοντας μάλιστα με την τεχνική του!

Δείτε τα τρία ποστ που ανέβασε και που συγκέντρωσαν χιλιάδες followers

Δείτε και το βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram

Να σημειώσουμε δε ότι ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανεβάσει αρκετές φορές στα social media φωτογραφίες με τον γιο του, ενώ ο άσσος του ποδοσφαίρου - που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του - μας συγκίνησε ιδιαίτερα με μια συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε με τον μικρό Ρονάλντο!

Πριν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο η Τζένιφερ Άνιστον είχε ρίξει το Instagram, με αυτή την φωτογραφία!

Μάλλον όταν είσαι διάσημος τα πράγματα δεν είναι τ'όσο δύσκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς πριν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο η Τζένιφερ Άνιστον είχε ρίξει με την σειρά της την πλατφόρμα ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα "Φιλαράκια".

Μάλιστα η Τζένιφερ Άνιστον όχι μόνο μάζεψε χιλιάδες followers μέσα σε λίγη ώρα, όταν άνοιξε για πρώτη φορά το Instagram, αλλά φοβήθηκε ότι το χάλασε (σ.σ. επειδή κόλλησε) γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά "Ι Think i broke it"!

TAGS