Τα συγκλονιστικά λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Κώστα Βουτσά: " Δε θα σε ξεχάσω ποτέ"

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα συγκλονιστικά λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Κώστα Βουτσά:

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου στην ανάρτηση του στο Instagram για τον Κώστα Βουτσά, καθώς είπε πως "δεν θα τον ξεχάσει ποτέ" και συνόδευσε το κείμενο του με μια κοινή τους φωτογραφία.

Μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, πολλοί ήταν αυτοί, διάσημοι και μη που ανάρτησαν φωτογραφίες και μηνύματα στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τόλης Βοσκόπουλος, που θέλησε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Μιας και μιλάμε για τον Κώστα Βουτσά δείτε και πότε αλλά και που θα γίνει η κηδεία του

"Αγαπημένε μου φίλε... Καλό σου ταξίδι! Δε θα σε ξεχάσω ποτέ #KostasVoutsas #rip" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του:

Πριν τον Τόλη Βοσκόπουλο και ο Λάκης Λαζόπουλος συγκλόνισε με τα όσα έγραψε για τον Κώστα Βουτσά

Ανατριχιάζει η ανάρτηση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως "οι ουρανοί απόψε θα έχουν μεγάλη χαρά" που πηγαίνει εκεί ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός, που χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου.

Μετά την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, πολλοί ήταν αυτοί, διάσημοι και μη που ανάρτησαν φωτογραφίες και μηνύματα στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο από την συνεργασία τους στη σειρά “10 Μικροί Μήτσοι” και έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο. Δείτε εδώ και την συγκλονιστική ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Κώστα Βουτσά

Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τον Κώστα Βουτσά

«Ο Τελευταίος Χαρούμενος! Έφυγε ο Κώστας. Ο Κώστας μας. Ο τελευταίος χαρούμενος μιας εποχής που μας άφησε σημάδια πως να βρίσκουμε το γέλιο όταν χανόμαστε στα σημερινά πελάγη. Αληθινά αισιόδοξος. Αστείρευτος. Δεν τον άκουσα μια φορά να πει ρε γαμώτο αφήστε με ήσυχο ,έχω τα ψυχολογικά μου σήμερα.
Ποτέ. Όρθιος, χαμογελαστός, το πιο καθαρόαιμο άλογο της κωμωδίας! «Λακη,Μπαίνω εγώ τώρα σαν γέρος στη σκηνή ε;» μου είπε κάποια στιγμή στα γυρίσματα των τελευταίων 10 Μικρών Μήτσων! Τα έχασα.

Τον βλέπω λοιπόν πάει στο σκηνικό πίσω και αρχίζει να βήχει και να τρεμουλιάζει την φωνή του. Ήταν 86 και προσπαθούσε να μπει στο ρόλο του γέρου. Δεν τον συνάντησε ποτέ τον γέρο. Σε ρόλο ναι.Γεράματα είχε, γέρος δεν έγινε ποτέ. Ύστερα στα Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Στο ΗΒΗ. Πάλευε να ανέβει αυτά τα τρία σκαλοπάτια και μόλις ανέβαινε επάνω η σκηνή φώτιζε. Έψαχνε τον ρόλο σαν μαθητούδι. Όχι, το κοινό δεν έπρεπε να φύγει ποτέ με κάτι λίγο από τον Βουτσά! Πολεμιστής μακράς πνοής! Ταλέντα. Με ήθος εποχής αδιατάραχτο στους φάλτσους καιρούς των τηλεψώνιων.

Φτιαγμένος Από κινηματογραφικό πανί, από θεατρικό σανίδι και φύσει αισιόδοξος ο Βουτσάς ήταν ο τελευταίος χαρούμενος μιας χώρας που χάθηκε στην ομίχλη της στεναχώριας! Άνθρωπος προοδευτικός.

Που δεν πήρε καμμιά θέση μεγαλοπαράγοντα για να ζει με χρήματα του Δημοσίου. Έκανε περιοδείες σ αυτήν την ηλικία για να βγάζει τα της ζωής. Ανοιχτός στον νου και στην καρδιά. Χαίρομαι για όσες φορές βρέθηκα μαζί του.

Στην Λάρισα όταν είχε έρθει με όλους τους σπουδαίους κωμικούς αυτού του τόπου στο Τσαντίρι, Κάποια στιγμή στην πρόβα τον κρατάει ο Θύμιος Καρακατσάνης και του λέει. « Κώστα μου πως φοβάμαι ότι θα μου πεθάνεις στα χέρια σ αυτήν την περιοδεία» και απαντάει ο Βουτσάς. «Μην ανησυχείς θα σας θάψω όλους. Εγώ έχω χαρά εσάς θα σας φάνε οι στεναχώριες»

Έφυγε ο Κώστας μας αφήνει μόνους στην εποχή της λερωμένης χαράς. Τον ευχαριστούμε όλοι για το γέλιο που μας χάρισε . Τον ευχαριστώ προσωπικά που με τίμησε με την παρουσία του στην κάθε μου πρόσκληση! Γεια σου Κώστα μου. Γλυκέ και Αγαπημένε μου Κώστα Βουτσά.

Στο καλό.!! οι ουρανοί απόψε έχουν πολύ μεγάλη χαρά!», έγραψε,