Ρίγη συγκίνησης από την Ελένη Ράντου για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Ήσουν πατέρας, φίλος, αδερφός»

Ράγισε καρδιές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης από την Ελένη Ράντου για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Ήσουν πατέρας, φίλος, αδερφός»

«Ήσουν πατέρας, φίλος, αδερφός», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου, για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα. Το μήνυμα της, προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η Ελένη Ράντου είναι μεταξύ των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου που θέλησαν να πουν και δημόσια, το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό, που αγαπήσαμε μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες. Είχε συνεργαστεί με επίσης σπουδαία ονόματα και έγραψε τη δική του ιστορία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία. Τα λόγια που έγραψε στην λεζάντα της, θα σας κάνουν να συγκινηθείτε.

«Κώστα μου ήσουν συνάδελφος πατέρας φίλος αδερφός κι ήσουν σπουδαίος. Αγάπησες τη ζωή όσο κανένας και την τίμησες σε όλο της το μεγαλείο. Γι αυτό αγαπήθηκες όσο ελάχιστοι. Πέρασες στην αιωνιότητα γλυκέ μου άνθρωπε. Δε θα ξεχαστείς ποτέ, έγραψε.

Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού που λατρεύτηκε από όλους; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Εκτός της Ελένης Ράντου ρίγη συγκίνησης για το θάνατο του Κώστα Βουτσά προκάλεσε και ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Το δικό του «αντίο» στον αγαπημένο Κώστα Βουτσά, είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκη. Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί επί σκηνής του θεάτρου. Το μακροσκελές κείμενο του ραγίζει καρδιές. «Κάποια στιγμή σου είχα πει...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Βουτσάς, έφυγε από την ζωή μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και μάχης για την ζωή. Ωστόσο, δεν βγήκε νικητής και η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει πανελλήνια θλίψη.

Μεταξύ των προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο, το δικό του «αντίο» είπε και ο Γιώργος Παρτσαλάκης με ένα μακροσκελές κείμενο που ράγισε καρδιές. Το συνόδευσε μια κοινή φωτογραφία τους την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το κείμενο του Γιώργου Παρτσαλάκη για τον Κώστα Βουτσά

«Κώστα μου αγαπημένε καλό ταξίδι! Κάποια στιγμή σου είχα πει γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός τώρα θέλω να το πω σε όλους!

Το 1968 ήμουνα 17 χρόνων χαμένος επαρχιώτης μπήκα στο θέατρο Γκλόρια και σε είδα στην παράσταση «Γαμπροί απ´ το παράθυρο» τα μάτια σου έλαμπαν η ψυχή σου άνοιξε την ψυχή μου η αγάπη γιαυτο που έκανες η αγάπη σου για εμάς που είμασταν κάτω η ανάγκη σου να μας κάνεις ευτυχισμένους να μας δώσεις χαρά γέλιο ευτυχία ,εκείνη τη στιγμή ήταν που αποφάσισα ότι αξίζει να αγωνίζεσαι για να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους !είναι ένας σπουδαίος αγώνας!!!

Κώστα μου σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτόν τον αγώνα! Και με αξίωσε ο θεός να βρεθώ στη σκηνή μαζί σου! Καλό ταξίδι ξέρω ότι αγάπησες τη ζωή όσο κανείς!!!», έγραψε ο ηθοποιός.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Κώστα Βουτσά και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίστηκε συντετριμμένος. Η κηδεία του, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί.