Κώστας Βουτσάς: Ασύλληπτος ο θρήνος για τον χαμό του - Έτσι τον αποχαιρετά η ελληνική showbiz

Οι αναρτήσεις τους που «λυγίζουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Ασύλληπτος ο θρήνος για τον χαμό του - Έτσι τον αποχαιρετά η ελληνική showbiz

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του Κώστα Βουτσά. Συντετριμμένα είναι αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ συνάδελφοι του και όλοι η ελληνική showbiz τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ο Λευτέρης Πανταζής, δημοσίευσε μια αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία του ηθοποιού. Με χαμόγελα ευτυχίας, είχαν ποζάρει, όταν ο μικρός Φοίβος ήταν ακόμη μωράκι στο καρότσι του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο θέατρο.

«Κώστα μου … Θα ήθελα να γράφω με τις ώρες για σένα και για το λίγο που έζησα αλλά ταυτόχρονα Πολύ που ένιωσα κοντά σου! Ίσως αργότερα το κάνω μα τώρα δεν μπορώ!! Βλέπεις μας έκανες όλους να πιστεύουμε πως Ο Θεός σου έδωσε διαρκείας αφού ήσουν ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της χαράς της ζωής!!! ΥΓ Είσαι ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει πως έφυγες μεγάλος!! Ήσουν μεγάλος σαν προσωπικότητα κι έμεινες πάντα παιδί!! Καλό Ταξίδι Κώστα !!!!», έγραψε ο ηθοποιός.

Καρδιές ράγισε η Κατερίνα Γερονικολού με το κείμενο για τον μικρό Φοίβο.

«Πιτσιρίκος. Αέρινος. Λαμπερός. Αυθεντικός και Αισιόδοξος. Παθιάρης Καλλιτέχνης και Ερωτικός Άνθρωπος. Η Φωνή σου , γνώριμα βραχνή, δε θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά μας. Νιώθω Τυχερή που τα μάτια μας συναντήθηκαν τόσες φορές ... Μάθημα ζωής η Ανεμελιά και η Χαρά σου. Τα Συλλυπητήρια μου σε ΟΛΗ την οικογένεια. (Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα) Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από μένα λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Πανέμορφος σε όλες τις ηλικίες», έγραψε

Ο Ανδρέας Γεωργίου, είπε το δικό του «αντίο» με ένα video από την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν τότε το 2012 στην Θεσσαλονίκη. «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012. Μου είπε «παιδί μου τρία είναι τα στάδια, η ανακάλυψη, η αποκάλυψη και η διάρκεια… το τρίτο είναι το πιο δύσκολο» Για εσένα ισχύει το ‘για πάντα’.. Καλό σου ταξίδι Κώστα Βουτσά...», έγραψε.

H Μιμή Ντενίση δημοσίευσε ένα βίντεο και έγραψε: Ανοιξες φτερα Σε πηραν οι αγγελοι μακρια Ποταμι που κυλαει η μοναξια Να θυμασαι μην ξεχνας Το τραγουδι που λεγαμε αγκαλια στο τελος της Σμυρνης. Η τελευταια σου μεγαλη παρασταση...με στιγμες που δεν θα ξεχασω ποτε. Θα το τραγουδαω πια για σενα και θα σε χειροκροτω και ειμαι σιγουρη πως θα με ακους απο κει ψηλα γιατι κι απο κει το θεατρο θα ονειρευεσαι».