Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά με το τραγούδι της για τον χαμό του πατέρα της

Τα "τρυφερά" λόγια για τον Κώστα Βουτσά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά με το τραγούδι της για τον χαμό του πατέρα της

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά λίγες ώρες πριν την κηδεία του Κώστα Βουτσά με το τραγούδι της για τον χαμό του πατέρα της. Η τρυφερή της ανάρτηση "έριξε" το instagram, με τα συλλυπητήρια να κατακλύζουν τα σχόλιά της.

Η ίδια φανερά στεναχωρημένη μετά την τραγική είδηση, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της δεν είναι πια μαζί της. Η ίδια θέλοντας να εκφράσει την θλίψη της, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τραγούδι - αφιέρωμα για εκείνον.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί Θα σ’ αγαπώ Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
Θα σ’ αγαπώ Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια Θα σ’ αγαπώ» Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος Δήμητρα Γαλάνη

Δείτε επίσης την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζωζώ Σαπουντζάκη στο δελτίο του Ant1, όπου σπάραξε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Τι ήταν αυτό που της είπε η Σάντρα;

Πριν το συγκινητικό τραγούδι της Θεοδώρας Βουτσά έγινε γνωστή η ώρα της κηδείας του Κώστα Βουτσά

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του Κώστα Βουτσά. Συντετριμμένα είναι αγαπημένα του πρόσωπα, όπως και όλος ο κόσμος που τον γνώρισε μέσα από τον κινηματογράφο. Τι ώρα θα είναι ωστόσο η κηδεία του σήμερα, που θα πούμε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό;

O αιώνιος έφηβος που αγάπησαν έφυγε από την ζωή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης, (26/2). Χτες έγινε το λαϊκό προσκύνημα, ωστόσο σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα τον δουν για τελευταία φορά, καθώς στις 9 το πρωί η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα μεταφερθεί από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

Εκεί όπου ετέθη καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε λαϊκό προσκύνημα, στον ιερό ναό της Μητρόπολης Αθηνών, και θα ψαλεί, στις 11, η νεκρώσιμη ακολουθία, παρουσία των μελών της οικογένειάς του και ανθρώπων από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία, στο Α' Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο. Εσείς ωστόσο ξέρατε για την ζωή της Αλίκης Κατσαβού; Όλη η αλήθεια για τον γάμο πριν τον Κώστα Βουτσά, την ηλικία και την καταγωγή της.