Με νέα σύντροφο ο Δημήτρης Κοργιαλάς μετά τον χωρισμό με την Ψυχίδου!

Είχαν ανεβάσει κοινή φωτογραφία και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με νέα σύντροφο ο Δημήτρης Κοργιαλάς μετά τον χωρισμό με την Ψυχίδου!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με την Φωτεινή Ψυχίδου με την είδηση να γίνεται ωστόσο γνωστή σχετικά πρόσφατα! Έτσι αθόρυβα φαίνεται πως ο τραγουδιστής βρήκε ξανά τον έρωτα, όπως μαρτυρά και μια φωτογραφία που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει εμφανιστεί με νέα σύντροφο. Γιατί όχι λοιπόν και ο Δημήτρης Κοργιαλάς; Ο τραγουδιστής ανέβασε στον Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με το νέο του ταίρι! Και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία γέμισαν καρδούλες!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς που πρόσφατα ερωτήθηκε για την πρώην του Φωτεινή Ψυχίδου - η οποία να πούμε ότι είναι και αυτή σε σχέση, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly - είχε πει μεταξύ άλλων για το αν εκείνη είναι σε σχέση:

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει (σ.σ. έχουν ένα παιδί μαζί) και πως θα συνεχίσω την ζωή μου". Μάλιστα είχε πει ακόμα ότι "θέλω να φτιάξω την ζωή μου και μάλιστα σύντομα"!.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς λοιπόν, σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου είναι με νέα σύντροφο! Δείτε παρακάτω και την φωτογραφία που ανέβασε.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Κοργιαλά με την νέα του σύντροφο, μετά και τον χωρισμό του με την Ψυχίδου

Ο Κοργιαλάς λοιπόν ανέβασε ήδη από τις 16 Φεβρουαρίου στο Insagram μια φωτογραφία στην οποία φορά γυαλιά με καρδούλες και είναι αγκαλιά με τη νέα του αγαπημένη! Οι δυο τους είναι χαμογελαστοί και η αλήθεια είναι ότι φαίνονται πολύ χαρούμενοι!

Δείτε και την φωτογραφία

Να πούμε βέβαια ότι η καλή του έχει κατεβάσει όλες της τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, όταν άρχισε να ακούγεται ότι είναι μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Λένα σύντροφός Κοργιαλά