Κηδεία Κώστα Βουτσά: Πλάνταξε στο κλάμα η Έλενα Τσαβαλιά - "Μακάρι ο Θεός να του δώσει έναν παράδεισο"

"Λύγισε" on camera

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Κώστα Βουτσά: Πλάνταξε στο κλάμα η Έλενα Τσαβαλιά -

Η Έλενα Τσαβαλιά δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και "ξέσπασε" on camera στην κηδεία Κώστα Βουτσά! Η ηθοποιός πλάνταξε στο κλάμα. Όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της λέγοντας, "Μακάρι ο Θεός να του δώσει έναν παράδεισο".

Η κηδεία του διάσημου ηθοποιού έχει ήδη ξεκινήσει, με πλήθος κόσμου να φτάνει στην εκκλησία για να του πει το τελευταίο αντίο. Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Ανάμεσα σε αυτούς που έφτασαν, ήταν και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε, μιλώντας με τα πιο ανατριχιαστικά λόγια. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης την Ζωζώ Σαπουντζάκη, που σπάραξε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά στον ANT1. Τι ήταν αυτό που της είπε η Σάντρα;

Δείτε επίσης εκτός από τα κλάματα της Έλενας Τσαβαλιά στην κάμερα και τα πρώτα λόγια της Σάντρας στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά, καθώς τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο βγήκαν στο φως. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία στις 11:00, όπου θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο. Εσείς ωστόσο ξέρατε για την ζωή της Αλίκης Κατσαβού; Όλη η αλήθεια για τον γάμο πριν τον Κώστα Βουτσά, την ηλικία και την καταγωγή της.

Άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι επώνυμοι στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Κηδεία Κώστα Βουτσά Σάντρα ΒουτσάΚηδεία Κώστα Βουτσά κόρη Σάντρα

Τα πρώτα λόγια της Σάντρας στην κηδεία του Κώστα Βουτσά