Επιστρέφει ο Μακολεϊ Κάλκιν από το "Μόνος στο Σπίτι" - Θα τον δούμε σε πασίγνωστη σειρά!

Έχει παίξει ακόμα και η Lady Gaga σε αυτή την σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει ο Μακολεϊ Κάλκιν από το

Μπορεί να έχουμε να τον δούμε να συμμετέχει σε κάποια ταινία ή και σειρά, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς ο Μακόλεϊ Κάλκιν επιστρέφει. Αυτή τη φορά στην μικρή οθόνη και σε μια πασίγνωστη σειρά στην οποία έχουμε δει και την Lady Gaga.

Ο λόγος για το "American Horror Story" που έρχεται με την δέκατη πλέον σεζόν! Ο δημιουργός της σειράς Ράιν Μέρφι έκανε την ανακοίνωση και πάθαμε σοκ! Με ποιους άλλους ηθοποιούς θα δούμε τον Μακόλεϊ Κάλκιν;

Έχουμε και λέμε. Ο Ράιν Μέρφι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο για την επιστροφή της horror σειράς. Μάλιστα στο backround του βίντεο παίζει το τραγούδι 'Dead of Night" βάζοντάς μας κατευθείαν στο κλίμα! Βέβαια να πούμε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα πολλά γνωστά για την δέκατη σεζόν της σειράς.

Πάντως γνωρίζουμε ότι θα δούμε ξανά την Σάρα Πόλσον και τον Έβαν Πίτερς ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι εξής ηθοποιοί: Κάθι Μπέιτς, Λέσλι Γκρόσμαν, Μπίλλι Κάθριν Λουρντ, Αντίνα Πόρτερ, Λίλι Ρέιμπ, Αντζέλικα Ρος και Φιν Γουίτροκ.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από τον δημιουργό της σειράς

Λίγα λόγια για τον Μακόλεϊ Κάκιν που γνωρίσαμε από το "Μόνος στο Σπίτι" και επιστρέφει με ένα ρόλο - έκπληξη στην πασίγνωστη σειρά "American Horror Story"

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Carson Culkin, 26 Αυγούστου 1980) είναι Αμερικανός ηθοποιός που έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον Κέβιν Μακάλιστερ στην ταινία Μόνος στο Σπίτι (Home Alone, 1990) και Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost in New York, 1992). - Και μιας και μιλάμε για το "Μόνος στο Σπίτι' σου έχουμε και μια λεπτομέρεια από την Χριστουγεννιάτικη ταινία την δεν έχει προσέξει κανείς!

Είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες: Το Πλουσιόπαιδο (Richie Rich, 1994), Μόνος με τον Θείο (Uncle Buck, 1989), Το Κορίτσι Μου (My Girl, 1991), Μεγάλο Ταξίδι στην Περιπέτεια (The Pagemaster, 1994), και Party Monster (2003) καθώς και για την εμφάνισή του στο βίντεο κλιπ "Black or White" του Μάικλ Τζάκσον. Στο απόγειο της δόξας του, θεωρούνταν το πιο επιτυχημένο παιδί ηθοποιός ωστόσο για κάποια χρόνια είχε ορισμένα προβλήματα με ναρκωτικά τα οποία τότε του κόστισαν επαγγελματικά.