Σπαρακτική η τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και της Αλίκης πάνω στο φέρετρο του Κώστα Βουτσά

Τραγικές φιγούρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαρακτική η τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και της Αλίκης πάνω στο φέρετρο του Κώστα Βουτσά

Σπαρακτική ήταν η τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και Αλίκης Κατσαβού πάνω στο φέρετρο του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά. Τόσο η αγαπημένη του, όσο και η κόρη του δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν στο τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες οι κόρες και η γυναίκα του Κώστα Βουτσά ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον "χαμό" του. Η Σάντρα μάλιστα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια, «Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν».

Ενώ οι εικόνες τους "ράγισαν" καρδιές, μιας και φαίνεται καθαρά η θλίψη στο ύφος και στην στάση τους. Καμία δεν είναι έτοιμη να πει αντίο στον μεγάλο ηθοποιό, ωστόσο θέλοντας να τον χαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, ακούμπησαν το φέρετρο λίγο πριν τον χαιρετήσουν για πάντα.

Θεοδώρα Βουτσά μνήμα Κώστα Βουτσά
Αλίκη Κατσαβού μνήμα Κώστα Βουτσά
μνήμα Κώστα Βουτσά

Δείτε επίσης τους επικήδειους λόγους των παιδιών του Κώστα Βουτσά στην κηδεία του! "Ράγισαν" καρδιές με τα λόγια τους. Η συγκίνηση όλων δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Πριν την τελευταία κίνηση της Θεοδώρας - Αλίκης στο μνήμα δείτε και τον επικήδειο λόγο της Μιμής Ντενίση που έφερε δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Ο επικήδειος λόγος της Μιμής Ντενίση στην κηδεία Κώστα Βουτσά, έφερε δάκρυα στα μάτια όλων όσων παρευρέθηκαν εκεί, για να δώσουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Η Μιμή Ντενίση χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τελευταία μας αγκαλιά ήταν στη «Σμύρνη» όταν τελείωνε η παράσταση έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε τι μας έκανες; άνοιξες πληγές που δεν έκλεισαν ποτέ. Γιατί μέσα του έμεινε αυτό το προσφυγόπουλο». Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Βουτηγμένη στη θλίψη για τον Κώστα Βουτσά είναι και η Ρούλα Κορομηλά! Δείτε την φωτογραφία που συγκίνησε τους πάντες και το δικό της αντίο στον μεγάλο ηθοποιό!