Θλίψη! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Είχε παίξει σε σειρά του BBC

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη! Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θλίψη έφερε στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης η είδηση ότι πέθανε γνωστός Βρετανός ηθοποιός τον οποίο μάλιστα έχουμε δει και σε σειρά του BBC.

Ο λόγος για τον Michael Medwin που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών. ;Oπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική Mirroρ ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τους ρόλους του στην δραματική σειρά του BBC "Shoestring" αλλά και την ταινία "Carry On Nurse".

Μάλιστα είχε και μια μικρή συμμετοχή στην ταινία James Bond " Never Say Never". Ο Medwin εκτός αυτού είχε πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία σε μιούζικαλ.

Michael Medwin πέθανε

Είχε γεννηθεί στο Λονδίνο το 1923 και είχε σπουδάσει στην Ελβετία. Ήταν αρχικά θεατρικός ηθοποιός και μετά ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Να πούμε ότι πριν μερικές ημέρες άλλος ένας γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή, φέρνοντας θλίψη στο Hollywood.

Θλίψη για έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό που πέθανε

Θλίψη έφερε πριν μερικές ημέρες και η είδηση θανάτου ενός ακόμα ηθοποιού που είχε δώσει την φωνή του σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ο λόγος για τον Τζέισον Ντέιβις, τη φωνή του φανταστικού ήρωα Mikey Blumberg από τα κινούμενα σχέδια Recess,που πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο ηθοποιός που επίσης είναι εγγονός του εκατομμυριούχου του Χόλυγουντ Marvin Davis πέθανε – σύμφωνα με το ΤΜΖ - την Κυριακή 16/2, στο Los Angeles αλλά οι συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Τζέισον Ντέιβις

Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού Nancy Rickel ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του γιού της: «Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τα πιο δυσάρεστα νέα της ζωής μου. Ο γιος μου Jason πέθανε το πρωί (σ.σ. την Κυριακή) στο Los Angeles».

Και πρόσθεσε: « ο Jason είχε μια χρυσή καρδιά και λαχτάρα για την ζωή. Νοιαζόταν για όλους μας και αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του».