Ελένη Μενεγάκη: Έπαθε πλάκα με την αλλαγή συνεργάτιδα της - Πιο αδύνατη από ποτέ

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Έπαθε πλάκα με την αλλαγή συνεργάτιδα της - Πιο αδύνατη από ποτέ

Η Ελένη Μενεγάκη είδε στην συνεργάτιδα της σε σύνδεση και έπαθε πλάκα, καθώς ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. H ίδια λείπει εδώ και μερικούς μήνες από το πλατό, ωστόσο θα επιστρέψει και πάλι πολύ σύντομα κοντά τους.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, που η παρουσιάστρια την είδε μετά από περίπου δυο μήνες και έπαθε πλάκα με το πόσο αδυνατισμένη και ανανεωμένη είναι.

Η συνεργάτιδά της γέννησε στις 6 Ιανουαρίου το πρώτο της παιδί, ωστόσο έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο κούκλα απο ποτέ.

Μόλις η εκπομπή συνδέθηκε απευθείας με την παρουσιάστρια, η Ελένη είπε: «Τι λες τώρα; Τι λες τώρα; Μας κομπλάρεις πρωί πρωί! Κούκλα! Λαμπερή! Σέξι μάμα»!

«Καλέ μου άρεσε που γκρίνιαζες ότι δεν κοιμάσαι και έχεις μαύρους κύκλους που είναι οι μαύροι κύκλοι» τόνισε.
Η ίδια είναι όντως μια κούκλα και η μητρότητα της πάει πολύ.

Μαντώ Γαστεράτου - Ελένη

Μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη δείτε και για πιο λόγο έμεινε "κάγκελο" στην εκπομπή και ανέφερε πως «θα τους γράφουν παντού για χρόνια».

Πλάκα έπαθε η Ελένη Μενεγάκη και με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ - Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη

Άφωνη έμεινε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της on air.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha tv ώστε να δώσει μια συνταγή για την Καθαρά Δευτέρα που έρχεται. Εκεί λοιπόν που η ίδια μαγείρευε αχνιστά μύδια, η Ελένη Μενεγάκη κοντοστάθηκε και ακολούθησε ένας σπαρταριστός διάλογος.

Η παρουσιάστρια μόλις την είδε, είπε: «Τόση ώρα κοιτάω τις λαγάνες και δεν κοιτάω εσένα… Καλά μου φαίνεσαι πιο ξεκούραστη από ποτέ! Ομορφιές τρελές! Φτου, φτου! Έχεις ξεκουραστεί; Είναι λες και έχεις κοιμηθεί ένα τριήμερο, όλη μέρα και όλη νύχτα… είναι σα να έχεις αλλάξει μέικ απ… Κρέμες και μάσκες βάζουμε, αλλά σαν τον ύπνο δεν υπάρχει κι αν δεν τρώμε και σωστά… δεν γίνεται τίποτα»! Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της:

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αλλαγή στο πρόσωπο

Και μιας που μιλήσαμε για την συνταγή, την έχουμε και εμείς εδώ - Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και λεμόνι - "Εγκεφαλικό" με την συνταγή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου