Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο των παιδιών της μετά τα κρούσματα κορωνοϊού;

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο των παιδιών της μετά τα κρούσματα κορωνοϊού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο των παιδιών της μετά τα κρούσματα κορωνοϊού; Τι είπε η παρουσιάστρια on air για την εξέλιξη που γίνεται σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.

Μετά τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της χώρας ακυρώθηκαν. Αυτό προκάλεσε κάποιες αλλαγές και στα σχολεία.

Γεγονός που επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής και η παρουσιάστρια του Happy Day αποκαλύπτοντας τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο που πάνε οι κόρες της.

«Δεν ξέρω αν τα παιδάκια σας έχουν σήμερα γιορτή στο σχολείο, πάντως στο δικό μας σχολείο μας έστειλαν μήνυμα χθες, ότι μετά την απόφαση του Υπουργείου να ακυρωθούν τα καρναβάλια και οι εκδηλώσεις, θα γίνει η γιορτή σε κάθε τμήμα. Το κάθε τμήμα θα γιορτάσει μόνο του. Κάθε παιδάκι στην τάξη του» είπε.

Μιας και μιλάμε για τον Κορωνοϊό δείτε και την ανάρτηση του Διονύση Αλερτά για τον ιό και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πριν τον μήνυμα για τον κορωνοϊο βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού της με τα παιδιά της - Οι «απογευματινές ιστορίες» τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει μαζί τους. Σήμερα έπαιξαν στον κήπο του σπιτιού και όπως έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία της είχαν έφτιαξαν μερικές «απογευματινές ιστορίες».

Η παρουσιάστρια του ALPHA μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο καθημερινά βρίσκει χρόνο να περνάει με το γιο και τις δυο κόρες της. Είναι η κύρια προτεραιότητα της δεν θέλει να χάνει ημέρα που να μην κάνουν κάτι όλοι μαζί.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη ημέρα και βγήκε έξω στον κήπο μαζί με τα παιδιά της για να παίξουν. Η παρουσιάστρια του Happy Day, έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη και έγραψε : «Απογευματινές ιστορίες».

Σταματίνα Τσιμτσιλή σπίτι παιδιά

Πριν λίγες ημέρες, την επέτεις 10 χρόνων γιόρτασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό, παρέα εννοείται με τα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο.