MasterChef: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε;

Η δύσκολη δοκιμασία!

MasterChef: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε;

Μια σκληρή δοκιμασία θα δούμε απόψε στο MasterChef με αποτέλεσμα, ένας παίκτης να αποχωρεί για πάντα από το ριάλιτι μαγειρικής! Ποιος δεν θα τα καταφέρει και θα δει μια και καλή την έξοδο του παιχνιδιού του Star;

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιείται από τη Μαριάννα. Εκείνο, που ξεχνούν μερικοί, είναι την κάρτα Ασυλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Κατερίνας!

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 4!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, καλούνται να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό, φαινομενικά απλό, αλλά δύσκολο τεχνικά πιάτο της Κωνσταντίνας Διβόλη. Δείτε και ένα spoiler για το ποια είναι τα φαβορί για τον τελικό του MasterChef

Οι λεπτές διαφορές στις υψηλού επιπέδου αποδόσεις και των τριών υποψηφίων δυσκολεύουν το έργο των chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η μέρα όμως κλείνει με μια αποχώρηση, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα σε όσους επιστρέφουν στο σπίτι του MasterChef 4.

Masterchef: Δείτε και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Χαμός στον εξώστη

Χαμός επικράτησε τον εξώστη, πριν βγει ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Masterchef. Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που έχασε την δοκιμασία με αποτέλεσμα οι παίκτες της να πρέπει να «μονομαχήσουν» στις κουζίνες για την παραμονή τους.

Στη δοκιμασία ασυλίας οι παίκτες έπρεπε να φιλετάρουν λαβράκια. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε όλα τα στάδια για να πετύχουν ένα τέλειο φιλετάρισμα, αλλά ο Διονύσης Πρώιος δεν το έκανε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να είναι τελείως εκτός και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όταν ανέβηκε στον εξώστη έγινε έξαλλος και είπε σε συμπαίκτη του «Δεν σου μιλάω εσένα! Είσαι μαλ…ας; Θα σε χαστουκίσω! Ασχολιόσουν με την κάθε μια και δεν μου έλεγες εμένα, μαλ…α! Είσαι μαλ…ας! Θέλει να με διώξει, γι’ αυτό το κάνει, αλλά δεν θα τα καταφέρει».

Ο Ηρακλής από την επιλογή της ομάδας κέρδισε την πρώτη ασυλία ενώ τη δεύτερη κέρδισε ο Σταύρος. Αύριο θα διεξαχθεί η δοκιμασία για να βγουν οι υπόλοιποι δυο παίκτες προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, ξέσπασε η Μαριάνα, αποκαλώντας συμπαίκτη της μ@λ@κ@ με αφορμή την απάντηση του, στο τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο.