The Voice: Κριτής του show έχασε αρκετά κιλά - Είναι άλλος άνθρωπος

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Voice: Κριτής του show έχασε αρκετά κιλά - Είναι άλλος άνθρωπος

Ένας κριτής του The Voice έχασε αρκετά κιλά και πραγματικά είναι άλλος άνθρωπος, τόσο που ούτε οι υπεύθυνοι του show δεν τον αναγνώριζαν! Ο ίδιος είναι πιο εμφανίσιμος και γοητευτικός από ποτέ και φαίνεται να είναι στα καλύτερα του.

Τον τελευταίο καιρό ο κριτής του show, είχε βάλει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να θέλει να αλλάξει άμεσα.

Ο λόγος για τον Olly Murs που μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά που δεν του άρεσαν.

Ο κριτής και τραγουδιστής ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έκανε διατροφή.

Ο ίδιος παρουσίασε την νέα του εικόνα after party του τελικού, οπού έβγαλε όλα του ρούχα για να πανηγυρίσει τη νίκη της αλλά και στο προσωπικό του προφιλ στο Facebook. Ωστόσο μια παίκτρια του The Voice έφυγε σε ηλικία 43 χρονών - Δείτε ποια

Δείτε την αλλαγή του:

Ain’t bad for 35yr old! My ambition to be a “butler in the buff” is coming true 🤪🤣👍🏻 the pic on the left was 2nd...

Posted by Olly Murs on Tuesday, February 25, 2020

Ποιος είναι ο Olly Murs κριτής του The Voice


Ο Oliver Stanley Murs (γεννημένος στις 14 Μαΐου 1984) είναι τραγουδιστής της Αγγλίας, τραγουδοποιός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός φωνής. Ήρθε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα όταν τερμάτησε δεύτερος στην έκτη σεζόν του The X Factor το 2009

Το 2010, ο Murs κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single "Please Do not Let Me Go", το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο UK Singles Charts και έλαβε μια χρυσή πιστοποίηση από το BPI. Ήταν ο πρώτος δίσκος του Murs μετά το "You Are Not Alone" με τους άλλους 6 finalists. Το δεύτερο του single από το ντεμπούτο άλμπουμ του, "Thinking of Me", καταγράφηκε στην κορυφή των UK Singles Charts και έλαβε μια πιστοποίηση Silver από την BPI. Το "Heart Skips a Beat" ήταν το δεύτερο του νούμερο ένα. Το δεύτερο single του Murs από το επόμενο άλμπουμ του, "Dance with Me Tonight", έγινε το τέταρτο του για να φτάσει στο νούμερο ένα.

Τον Νοέμβριο του 2010, ο Murs κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, Olly Murs, που εισήλθε στο βρετανικό άλμπουμ με τον δεύτερο αριθμό, με τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες πωλήσεις άλμπουμ για ένα ντεμπούτο άλμπουμ το 2010, με πάνω από 108.000 άλμπουμ που πωλήθηκαν. Το άλμπουμ συνέχισε να πουλάει πάνω από 600.000 αντίτυπα και πιστοποιήθηκε από την BPI διπλή πλατίνα. Τον Νοέμβριο του 2011, ο Murs κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του.

Από τον Δεκέμβριο του 2014, ο Murs έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Τον Μάιο του 2011, ανακοινώθηκε ότι ο Murs θα επιστρέψει στο The X Factor για να παρουσιάσει μαζί με την Caroline Flack το "The Xtra Factor". Η αυτοβιογραφία του, Happy Days, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012. Τον Νοέμβριο του 2012, ο Murs κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ Right Place Right Time και κυκλοφόρησε 6 singles από αυτό. ο πρώτος, "Troublemaker".

Στις 16 Νοεμβρίου 2014, ο Murs κυκλοφόρησε το single "Wrapped Up" με τον Travie McCoy του Gym Class Heroes, ο οποίος κορυφώθηκε στον αριθμό 3. Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από το νέο του album "Never Been Better" τον αριθμό 1 στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, ακολουθούμενος από ένα δεύτερο single "Up". Ο Murs ανακοίνωσε επίσης ότι θα γυρίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο την άνοιξη του 2015. Στις 15 Ιουνίου, ο Murs κυκλοφόρησε το τέταρτο single "Όμορφη σε μένα", στην οποία το βιντεοταινικό βίντεο περιελάμβανε την ηθοποιό του Game of Thrones Charlotte Hope. Στις 16 Απριλίου 2015, ανακοινώθηκε ότι ο Murs θα επανασυνδεθεί με τον Flack για να αντικαταστήσει τον Dermot O'Leary ως συν-παρουσιαστές του X Factor από τη σειρά 12. Ο Murs κυκλοφόρησε αργότερα το πέμπτο studio άλμπουμ του, 24 ώρες.

TAGS