Best Friend's Fear: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι και τι ύψος έχει ο Γιώργος Αμπελιώτης

Το είπε ο ίδιος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Best Friend's Fear: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι και τι ύψος έχει ο Γιώργος Αμπελιώτης

O Γιώργος Αμπελιώτης είναι ηθοποιός στο Best Friend's Fear. Ο ίδιος αποκάλυψε πόσα κιλά είναι αλλά και τι ύψος έχει και δεν το φαντάζεστε. Μάλιστα ο ίδιος είπε και τι του λένε όταν τον συναντάνε έξω στον δρόμο.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο ηθοποιός, ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Best Friend’s Fear.Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το ύψος και τα κιλά του.

«Στον δρόμο δε μου μιλάνε. Οι περισσότεροι φοβούνται ή ντρέπονται. Είμαι αυτοδίδακτος ηθοποιός. Η αγαπημένη μου φάρσα ήταν όταν έκανα τον επιχειρηματία. Έχω δεχτεί προτάσεις να συμμετάσχω στο σινεμά. Από το 2012 είμαι μπουγατσοπώλης. Στα προσωπικά μου είμαι μια χαρά, έχω δύο παιδιά. Έχω ύψος 1,97 και ζυγίζω 140 κιλά» είπε, μεταξύ άλλων. Μιας και μιλάμε για το Best Friend's Fears δείτε και την φάρσα με την Τζένη Μελιτά που προκάλεσε σάλο

Best Friend's Fear: Εκτός από τα κιλά του Γιώργου Αμπελιώτη δείτε και την φάρσα που θα αφήσει "κάγκελο" την Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Μια φάρσα θα αφήσει "κάγκελο" σήμερα την Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Best Friend's Fears. Τι θα συμβεί και ποιος είναι αυτός που θα κάνει φάρσα στην γνωστή παρουσιάστρια; Θα το δείτε σε λίγες ώρες στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Ένα από τα θύματα της αποψινής εκπομπής είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Όπως έδειξε σήμερα η εκπομπή "Πρωινό" η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με την καλή της φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού, θα επισκεφτούν το σπίτι ενός φωτογράφου.

Οι δυο γυναίκες θα δουν εντελώς τυχαία ένα βίντεο στον υπολογιστή, όπου ο φωτογράφος σκοτώνει την κοπέλα του την ημέρα των γενεθλίων της.

Πως θα αντιδράσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι; Μιας και μιλάμε για την Φλορίντα δείτε και τις ετοιμάσεις από το δωμάτιο του μωρού που περιμένει

Δείτε το απόσπασμα: