MasterChef: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο!

Ποια δεν τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο!

Δοκιμασία αποχώρησης σήμερα στο MasterChef και μια είναι η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και επέστρεψε νωρίς στο σπίτι της. Ποια είναι αυτή που δυστυχώς έβγαλε το χειρότερο πιάτο με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου;

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 4!

Υποψήφιοι αρχικά ήταν ο Διονύσης, με την Μαριάννα και την Μάγδα. Εκεί όμως ήρθε μια μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας της και έσωσε τον Διονύση. Τελικά υποψήφια βρέθηκε η Μαρία, στην θέση του Διονύση που πήρε την ασυλία.

Οι τρεις κοπέλες είχαν να φτιάξουν ένα δυνατό πιάτο αντιγραφής και μια ήταν αυτή που θα έβλεπε την έξοδο.

Τελικά την πιο κακή προσπάθεια είχε η Μάγδα, με αποτέλεσμα να είναι αυτή που τελικά αποχωρεί.Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και πώς εμφανίστηκαν χθες οι κριτές στο γύρισμα

MasterChef αποχώρηση

MasterChef: Λίγο πριν την αποχώρηση είχαμε μια μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους!

Ανατροπή στο MasterChef με τους υποψήφιους καθώς η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας. Ποιοι είναι οι παίκτες που θα διαγωνιστούν σήμερα; Το ριάλιτι μαγειρικής δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήττει με τις αλλαγές που κάνει.

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιείται από τη Μαριάννα. Εκείνο, που ξεχνούν μερικοί, είναι την κάρτα Ασυλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Κατερίνας!

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 4!

Υποψήφιοι αρχικά ήταν ο Διονύσης, με την Μαριάννα και την Μάγδα. Εκεί όμως ήρθε μια μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας της και έσωσε τον Διονύση. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και πώς εμφανίστηκαν χθες οι κριτές στο γύρισμα

Γεγονός που τον συγκίνησε και έφερε την ανατροπή. Δυο παίκτες έπρεπε να διαγωνιστούν για να πάρουν την θέση του Διονύση.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία κατέβηκαν κάτω και καθάρισαν ψάρια, με αποτέλεσμα όποιος καθαρίσει τα πιο πολλά να γλυτώσει.

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να κερδίσει και έτσι η Μαρία ήταν η τρίτη υποψήφια.