Η Δούκισσα Νομικού έκανε ανακοίνωση «φωτιά» - Σε ενδιαφέρει

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δούκισσα Νομικού έκανε ανακοίνωση «φωτιά» - Σε ενδιαφέρει

Μια ανακοίνωση «φωτιά» για όσους ενδιαφέρονται έκανε η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ομάδα της στην εταιρία κοσμημάτων που σχεδιάζει η ίδια, προσλαμβάνει άτομα για να εργαστούν.

Το μοντέλο που τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και γενικά της παρουσίασης, καθώς θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα των παιδιών της, πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των κοσμημάτων.

Χθες το απόγευμα, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της, όπου αποκάλυψε πως προσλαμβάνουν νέα άτομα στην εταιρία συλλογής κοσμημάτων.

Δούκισσα Νομικού συλλογή κοσμημάτων

Το μοντέλο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και στη προσωπική της ζωή, αφού τα δυο της παιδιά, ο Σάββας και η Αναστασία την γεμίζουν καθημερινά χαμόγελα. Αυτή η φωτογραφία τους το αποδεικνύει.

Σε ενδιαφέρει σίγουρα να δεις και τα σκουλαρίκια της Δούκισσας Νομικού, μετά την ανακοίνωση της

Η Δούκισα Νομικού έχει τα πιο διακριτικά σκουλαρίκια στην συλλογή της, τα οποία φόρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη. Σίγουρα μόλις τα δεις και εσύ θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα αποκτήσεις στην συλλογή με τα κοσμήματα σου.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για την καθημερινότητα σου.

Ένα από τα κομμάτια που είδαμε και ζηλέψαμε ήταν και αυτά τα μικρά χρυσά με διαμαντάκια, σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία διάλεξε να φορέσει και η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα κοσμήματα της είναι ιδανικά για γυναίκες που δεν θέλουν κάτι φορτωμένο και προτιμούν τα πιο μικρά και διακριτικά αξεσουάρ για την καθημερινότητα τους. Μιας και μιλάμε για την συλλογή της Δούκισσας Νομικού δείτε και τα υπέροχα μαρτάκια που έβγαλε

Δείτε εδώ τα σκουλαρίκια: