Κορυφαία ηθοποιός έχασε 10 κιλά - Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή!

Ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορυφαία ηθοποιός έχασε 10 κιλά - Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή!

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές ξένες ταινίες, ανάμεσα στις οποίες και οι "Άγγελοι του Τσάρλι". Ο λόγος για την Brew Barrymore η οποία έχασε 10 κιλά και μας έδειξε, μέσω των social media, την μεγάλη της αλλαγή!

Η Drew Barrymore είναι πλέον μείον 10 κιλά, φυσικά και με την βοήθεια της γυμνάστριας της Μάρνι Άλτον, την οποία ευχαρίστησε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Αυτή η γυναίκα είναι εδώ και καιρό η δασκάλα μου και αγαπημένη μου φίλη. Με βοήθησε και με ενθάρρυνε να συνεχίσω όταν αισθανόμουν αδύναμη" έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα φωτογραφίας που πόσταρε στο Instagram, δείχνοντάς μας παράλληλα και την μεγάλη της αλλαγή!

"Γνωριστήκαμε πριν από περίπου 15 χρόνια και όταν της είπα ότι θέλω να αλλάξω το σώμα μου, με βοήθησε... Η Μάρνι ήταν εκείνη που βοηθήσει να χάσω 10 κιλά και με εκπαίδευσε ως μητέρα [...] Ελπίζω οι άνθρωποι στον κόσμο της ευεξίας να είναι πραγματικά υγιείς στην καρδιά και το μυαλό τους. Αλλά χρειαζόμαστε καθοδήγηση και ελπίζουμε ότι οι δάσκαλοι μας είναι έξυπνοι, σοφοί και υγιείς. Η Μάρνι είναι σπουδαία και όταν κοίταζα πώς θα αλλάξω τη ζωή μου, τότε την βρήκα" πρόσθεσε ακόμα η 44χρονη ηθοποιός.

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της την μεγάλη της αλλαγή ενώ, ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας πόσο έχει αδυνατίσει!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε

Να πούμε ότι φανερά αδυνατισμένη είχε εμφανιστεί πρόσφατα και η Λάουρα Νάγιες, που έχει μείνει μισή!

Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή της Adele - Η κορυφαία τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 30 κιλά!

Άλλη μια μεγάλη αλλαγή - όσο αναφορά τα κιλά τουλάχιστον - έχει κάνει και η Adele η οποία έχει χάσει πάνω από 30 κιλά (σ.σ. οι πληροφορίες λένε ότι έχει χάσει 45!). Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες της κάνουν τον τελευταίο καιρό τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε πόσο αδυνάτισε!

Η Adele έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη καθώς έχει χάσει πάνω από 30 κιλά. Μάλιστα μια φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και η μέση της μοιάζει, αυτό που λέμε, δαχτυλίδι!

Adele