Σε μαγευτικό μέρος η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Οικογενειακώς εκτός Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε μαγευτικό μέρος η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Λίγο χρόνο ξέκλεψαν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν εκτός Αθήνας. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του βρέθηκαν σε ένα μαγευτικό μέρος και οι φωτογραφίες από την εξόρμηση τους είναι μιας προς μια εντυπωσιακές.

Νούμερο ένα προτεραιότητας της Βίκυς Καγιά είναι ο Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος και καθημερινά θέλει να περνάει άφθονο χρόνο μαζί τους. Για το λόγο αυτό μετά τα γυρίσματα για το «Shopping Star» αλλά και τις φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι για να παίξουν.

Μαζί με το σύζυγο της αγαπούν τις εξορμήσεις εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο, πήραν τα παιδιά και μαζί με φίλους πήγαν σε χειμερινό προορισμό. Συγκεκριμένα στο χωριό, Παύλιανη της Φθιώτιδας

Οι μαγευτικές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά με τα παιδιά τους

Όλη μέρα, τα παιδιά έκαναν κούνια αλλά και βόλτες μέσα στο δάσος, με θέα τα πανέμορφα τοπία. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους.

Βίκυ Καγιά παιδιά

Καγιά Κρασσάς παιδιά

Όπως θα δείτε και εσείς, το μοντέλο - παρουσιάστρια ήταν πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά. Επέλεξε casual ρούχα, ενώ δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Να σημειώσουμε επίσης, πως η Βίκυ Καγιά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της. Φαίνεται πως αντιστράφηκαν οι ρόλοι ανάμεσα στην ίδια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία συνεργάστηκαν για δυο συνεχόμενα χρόνια στο GNTM. Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως της «έκλεψε» την θέση. Πάει κάπου το μυαλό σας αναφορικά με το σε ποιο project θα την δούμε;