My Style Rocks: Επιστρέφει ένα μεγάλο φαβορί! - Φαντάζεσαι ποια είναι;

Η παίκτρια είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Επιστρέφει ένα μεγάλο φαβορί! - Φαντάζεσαι ποια είναι;

Μια επιστροφή που θα συζητηθεί αναμένεται να δούμε στο "My Style Rocks" καθώς έρχεται πίσω μια παίκτρια η οποία θεωρούνταν μεγάλο φαβορί! Διαβάστε ποια είναι αυτή!

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία πριν λίγο καιρό είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Η παίκτρια είχε εντυπωσιάσει τότε τους κριτές καθώς έπαιρνε γενικά υψηλές βαθμολογίες για το λουκ που επέλεγε να τους δείξει! Τώρα, σύμφωνα και με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μεσημέρι Yes" η Αμίνα επιστρέφει στο My Style Rocks.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Αμίνα, μετά και με επικοινωνία που είχε με την παραγωγή του παιχνιδιού αναμένεται αν επιστρέψει τον Μάρτιο! Έτσι τα πράγματα αναμένεται να γίνουν αρκετά ενδιαφέρον στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ καθώς η Αμίνα τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά είχε και μια.. κόντρα με την Μαρία Καζαριάν! Βέβαια από το παιχνίδι οι κόντρες δεν λείπουν ποτέ... Χθες είχαμε νέα ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Τζώρτζια!

Αμίνα Χακίμ: Τι είχε πει για την αποχώρησή το μεγάλο φαβορί που τώρα επιστρέφει στο My Style Rocks

Να πούμε ότι όταν αποχώρησε από το παιχνίδι η Αμίνα Χακίμ δεν είχε αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στην εν λόγω απόφαση, ωστόσο αργότερα με βίντεο της στο youtube εξήγησε μερικά πράγματα στο κοινό για την οικειωθελή αποχώρηση.

"Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω βγει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τόσο καιρό. Δεν έχω πει τίποτα σε social media. Ήρθε η ώρα να το πω τώρα και να το μοιραστώ μαζί σας. Ο λόγος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που είχα.

Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή του My Style Rocks, που γνώριζαν και δεν άφησαν να διαρρεύσει τίποτα, που σεβάστηκαν την κατάστασή μου και μου φέρθηκαν τόσο καλά. Τώρα όλα είναι πολύ καλά με την υγεία μου. Δεν θα επεκταθώ και δεν θα το συζητήσω περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζετε. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι στιγμής, μόνο η οικογένειά μου και η παραγωγή. Θα ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα", είπε μεταξύ άλλων στο βιντεό της η Αμίνα Χακίμ.