My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση βαφτίζει τον γιο της - Θα πάθετε "πλάκα" με το προσκλητήριο!

Είχε μια πρωτότυπη ιδέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση βαφτίζει τον γιο της - Θα πάθετε

Την γνωρίσαμε μέσα από το περσινό κύκλο του My Style Rocks και πλέον είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, που μάλιστα αναμένεται σύντομα να βαφτίσει το πρώτο της παιδάκι! Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση. Δείτε το απίστευτο προσκλητήριο που μας έδειξε στο Instagram.

Η όμορφη μελαχρινή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019 και πλέον διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Μάλιστα η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τις φίλους άλλη μια όμορφη στιγμή! Ποια είναι αυτή: Φυσικά τα βαφτίσια του μωρού της!

Να πούμε ότι η Σοφία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά και οι δυο τους πλέουν, πλέον σε πελάγη ευτυχίας, όπως μαρτυρούν και άλλες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Το ενδιαφέρον πέρα φυσικά από την είδηση ότι το παιδάκι θα βαφτιστεί τον Μαϊο είναι το προσκλητήριο το οποίο μοιάζει με αστυνομική ταυτότητα! Δείτε το και θα πάθετε πλάκα!

Σοφία Λεοντίτση πρόσκληση βάπτισης γιου

Η Σοφία Λεοντίτση, που βαφτίζει σύντομα τον γιο της, μας είχε χαρίσει άλλη μια όμορφη στιγμή - Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Όταν είχε πρωτογεννήσει η Σοφία Λεοντίτση είχε μοιραστεί με τους followers της άλλη μια όμορφη στιγμή με τον γιο της καθώς είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που θήλαζε το μωράκι.

"Σιγά σιγά ο θηλασμός φτάνει στο τέλος του ... έχουμε λίγο ακόμα , όμως το νιώθω πως φτάνει στο τέλος ... ήταν η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου ! Δεν τρέφεται απλώς από σένα , η σχέση που αναπτύσσεται μαζί του ειναι συγκλονιστικά όμορφη ..! Στην αρχή όταν το στήθος έσταζε είχα γκρίζες ημέρες , ελεγα ποτε θα σταματήσει αυτό .. τελικά ? Μακάρι να είχα τόσο κ άλλο τόσο χρόνο ακόμα μαζί του" ήταν το μήνυμά της!