ANT1: Το συγκινητικό "αντίο" του καναλιού στον Κώστα Βουτσά

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ANT1: Το συγκινητικό

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα συγκινητικό αντίο στον Κώστα Βουτσά. Τι θα δείξει το κανάλι για να αποχαιρετήσει τον γνωστό ηθοποιό; Ποια η παράσταση που επέλεξε να προβάλει για να τιμήσει την μνήμη του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη.

Ένα ξεχωριστό αντίο στον Κώστα Βουτσά που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, απόψε Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 22:30, θα προβληθεί εκτάκτως σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η παράσταση "Χτυποκάρδια στο θρανίο” όπου πρωταγωνίστησε την σεζόν 2018 – 2019 ο ηθοποιός.

Η παράσταση ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Ήβη σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών. Πλάι στον Κώστα Βουτσά βρίσκονται επί σκηνής η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ορέστης Τζιόβας, η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός και η Νίκη Παλληκαράκη.

Στα "Χτυποκάρδια στο θρανίο”, ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς υποδύθηκε τον καθηγητή του σχολίου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως της προβολής θα προηγηθεί στον ΑΝΤ1 η ταινία "Το ανθρωπάκι” του Γιάννη Δαλιανίδη. Δείτε και το συγκλονιστικό στεφάνι της Μιμής Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς: Ασύλληπτος ο θρήνος για τον χαμό του - Έτσι τον αποχαιρετά η ελληνική showbiz

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του Κώστα Βουτσά. Συντετριμμένα είναι αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ συνάδελφοι του και όλοι η ελληνική showbiz τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ο Λευτέρης Πανταζής, δημοσίευσε μια αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία του ηθοποιού. Με χαμόγελα ευτυχίας, είχαν ποζάρει, όταν ο μικρός Φοίβος ήταν ακόμη μωράκι στο καρότσι του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο θέατρο.

«Κώστα μου … Θα ήθελα να γράφω με τις ώρες για σένα και για το λίγο που έζησα αλλά ταυτόχρονα Πολύ που ένιωσα κοντά σου! Ίσως αργότερα το κάνω μα τώρα δεν μπορώ!! Βλέπεις μας έκανες όλους να πιστεύουμε πως Ο Θεός σου έδωσε διαρκείας αφού ήσουν ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της χαράς της ζωής!!! ΥΓ Είσαι ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει πως έφυγες μεγάλος!! Ήσουν μεγάλος σαν προσωπικότητα κι έμεινες πάντα παιδί!! Καλό Ταξίδι Κώστα !!!!», έγραψε ο ηθοποιός.