Χωρισμός "βόμβα" - Έφυγε από το My Style Rocks και αποκάλυψε το τέλος της σχέσης της!

Τι είπε η ίδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz με το όμορφο μοντέλο να αποκαλύπτει ότι είναι μόνη! Η ίδια έφυγε πρόσφατα απλό το My Style Rocks και αποκάλυψε, μιλώντας σε εκπομπή, μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή! Διαβάστε όσα είπε.

Ειδικότερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία είδαμε φέτος στο My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" αποκαλύπτοντας πως είναι μόνη!

Το μοντέλο ήταν μαζί με τον Δημήτρη Μηλιώνη, με τους δύο τους να χωρίζουν και τον περασμένο Οκτώβρη. Ωστόσο τότε μετά από λίγο καιρό είχαν προσπαθήσει να είναι ξανά μαζί. Από ότι φαίνεται όμως ήρθε οριστικό τέλος.

"Είμαι μόνη μου, είμαι καλά και αυτό μετράει. Δε θέλω να πω τίποτα" είπε η ίδια στην εκπομπή, όταν ρωτήθηκε για τον Μηλιώνη. Να πούμε ότι έναν χωρισμό "βόμβα" είχαμε πριν λίγο καιρό και στον χώρο της πολιτικής με γνωστό ζευγάρι να τραβά χωριστούς δρόμους!

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης

Πέρα από την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε οριστικά, παρά την προσπάθεια να είναι και πάλι μαζί!

Τίτλοι τέλους έπεσαν για δεύτερη φορά στην σχέση του ζευγαριού της ελληνικής showbiz που είχε επίσης χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβρη για δύο περίπου μήνες.

Φαίνεται ότι η προσπάθεια του ζευγαριού να τα ξαναβρεί δεν ευδοκίμησε με τους δυο τους να χωρίζουν πριν περίπου δύο εβδομάδες. Ο λόγος για τον pastry chef Διονύση Αλερτά και την γυμνάστρια Εβίτα Μπέλα.

Όπως ανεφέρουν στην εφημερίδα Reallife πηγές από το φιλικό περιβάλλον και των δύο, οι διαφορετικές τους απόψεις για τη ζωή φαίνεται να είναι εκείνες που έφεραν τα οριστική ρήξη ανάμεσά τους. "Οι διαφορετικοί χαρακτήρες και το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο ήταν και οι λόγοι που έφεραν το τέλος" εξηγεί στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Διονύσης Αλερτάς - Εβίτα Μπέλα