Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι καλά ψυχολογικά - Για πρώτη φορά το αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι καλά ψυχολογικά - Για πρώτη φορά το αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη στην καθημερινή της εκπομπή στον ALPHAtv έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Η παρουσιάστρια, όπως εξομολογήθηκε στους συναδέλφους της αλλά και στους τηλεθεατές της, δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, αφορμή της άσχημης ψυχολογίας της είναι ο γιος κορωνοϊός που εξαπλώνεται ραγδαίες παγκοσμίως και έχει κοστίσει την ζωή σε χιλιάδες κόσμο, ενώ τα κρούσματα μέρα με την ημέρα όλο και αυξάνονται. Στην Ελλάδα μόνο έχουν ξεπεράσει τα 300.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ξεκίνησε την εκπομπή της με πεσμένη την ψυχολογία της, αφού φαίνεται επίσης, πως και η ίδια έχει φοβηθεί με τα όσα συμβαίνουν. Χθες, μάλιστα, έκανε εκπομπή φορώντας γάντια για μην τυχόν και κολλήσει και κολλήσει στην συνέχεια και την οικογένεια της.

Ελένη Μενεγάκη alpha εκπομπή

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA - Γιατί δεν είναι καλά;

Συγκεκριμένα είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της μέσα από την συχνότητα του ALPHA είπε αρχικά: «Θέλω να σας ανοίξω λίγο την καρδιά μου, μπορεί να είμαι 30 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση αλλά ήμουν για άλλους λόγους και τώρα κάνω άλλα θέματα…».

Και συνέχισε: «Είναι και η διάθεσή μας, δηλαδή εγώ θέλω να σας μιλάω, να κοιτάω την κάμερα που εσείς δεν βλέπετε, την κάμερα με τον αριθμό ένα, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα… τώρα έχω μία δυσκολία σε ψυχολογικό επίπεδο...»

Όσον αφορά την εκπομπή της, τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες; δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού; Η παρουσιάστρια κατανοώντας πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης, θέλησε να μιλήσει με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές της για τα όσα συμβαίνουν.