Βάσω Κολλιδά: Η γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της - "Εσύ τι τρόπο βρήκες;"

Μια όμορφη ανάρτηση

Βάσω Κολλιδά: Η γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της -

Η Βάσω Κολλιδά μας δείχνει μέσα από μια γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πως απασχολεί τα απιδιά της τώρα που μένουμε στο σπίτι λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού. Επίσης ρωτά τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το τι κάνουν οι ίδιοι με τα δικά τους παιδιά.

Ειδικότερα η Βάσω Κολλιδά, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη, μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι, όπως άλλωστε είναι προστάζουν και οι οδηγίες του υπουργείο Υγείας, για την αποφυγή εξάπλωσης του κροωνοϊού. Πλέον μην ξεχνάμε δε ότι έχουμε και απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η ίδια μέσα από μια γλυκιά φωτογραφία λοιπόν, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πόσο γλυκιά μανούλα είναι, αλλά και τι κάνει για να απασχολεί τα παιδιά κλεισμένα μέσα στο σπίτι τόσες ώρες.

Άλλωστε όπως είχε πει και ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για την όλη κατάσταση με τον ιό, "η ενέργεια που έχουν είναι πολλαπλάσια της δικής και δεν είναι εύκολο να τα πείσεις ότι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε μέσα στο σπίτι". Αν θες να δεις τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στη Σία Κοσωιώνη, μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ!

Τι κάνει όμως με τα παιδιά της η Βάσω Κολλίδα; - Η φωτογραφία που ανέβασε

Η Βάσω Κολλίδα λοιπόν ανέβασε μια εικόνα που την βλέπουμε μαζί με τα παιδάκια τους στο σαλόνι τους σπιτιού τους. Η ίδια τους διαβάζει ένα βιβλίο και η φωτογραφία είναι ότι πιο γλυκό!

"Εσύ τι τρόπο βρήκες να τα απασχολήσεις μέσα στο σπίτι?

Εκτός οτι έχω κάνει γενικό καθάρισμα,συμμαζεύω απο παντού παιχνίδια και πλαστελίνες,κάποια στιγμή καθόμαστε και για παραμύθι. Θα περάσει" έγραψε στο ποστ της.