Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανέβασε βίντεο με την Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε το...

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανέβασε βίντεο με την Τατιάνα Στεφανίδου
News 25.03.2020 14:46
Από Youweekly Team

Ένα βίντεο με την Τατιάνα Στεφανίδου, μοιράστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο παρουσιαστής έκανε throwback στο παρελθόν, από την περίοδο που και ο δυο τους παρουσίαζα διαφορετικές εκπομπές στο Epsilon.

Συγκεκριμένα, την περίοδο εκείνη η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε στο κανάλι την εκπομπή «Τατιάνα Live» και ο Μένος Φουρθιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος της. Οι δυο παρουσιαστές έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, ο δεύτερο ήταν εκείνο που έπεισε την πρώτη να πάει τότε στο κανάλι.

«Όλοι οι άνθρωποι του σταθμού θέλαν ένα λαμπερό και καταξιωμένο άτομο για μία ζώνη που έλειπε από τους τηλεθεατές. Έλειπε η εκπομπή που έκανες, μιλάω για τον ΑΝΤ1, το «Αξίζει να το δεις» χτυπώντας 40% - 50%, έλειπε η παρέα του τηλεθεατή τα απογεύματα. Η επιβεβαίωση της επιλογής σου να έρθεις στο Epsilon, αλλά και της επιλογής του σταθμού να σε διεκδικήσει τόσο πολύ...

Είμαστε στο Epsilon, δεν είμαστε ούτε στον ΑΝΤ1 που έχει ένα χτισμένο κοινό, ούτε στο MEGA, ούτε στο STAR, ούτε στον Alpha. Ερχόμενη εδώ και φέρνοντας σε μία καθημερινή ζώνη και χτυπώντας το λιγότερο μισό εκατομμύριο τηλεθεατές και μεγαλύτερο οχτακόσιες χιλιάδες τηλεθεατές ποσοστά τηλεθέασης ανά τέταρτο έδειξε και στον κόσμο είχε λείψει αυτή η γυναίκα.», είχε εξηγήσει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Το βίντεο του Μένιου Φουρθιώτη με την Τατιάνα Στεφανίδου

Πριν από λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από την εποχή εκείνη που και οι δυο ήταν στο κανάλι και είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της.

Το βίντεο ωστόσο αυτό, ήρθε πριν γίνει γνωστό πως ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου είναι σε καραντίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικόλας Ευαγγελάτος: Ο γιος της Στεφανίδου είναι full in love! Τα φιλιά με την κοπέλα του στο Instagram!

Στα λευκά η Τατιάνα Στεφανίδου - Με φόρεμα γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο

Share