Η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε τους κοιλιακούς της και μείναμε

Είναι "πέτρα"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε τους κοιλιακούς της και μείναμε

Η Μαρία Ηλιάκη πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ μας έδειξε τους κοιλιακούς της χωρίς ίχνος ρετούς στο Instagram, και η αλήθεια είναι πως μείναμε μόλις τους είδαμε μιας και είναι κανονική πέτρα από την πολλή γυμναστική που κάνει η παρουσιάστρια!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους για να περάσει κι εκείνη την ώρα της τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι.

Έτσι μία από τις ιδέες που είχε για να περάσει δημιουργικά ο χρόνος της, ήταν να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μία σειρά από ασκήσεις γυμναστικής που επιλέγει να κάνει προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν περνάει όλες τις μέρες της τόσο ευχάριστα, αφού πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά γιατί δεν μπορεί να δει τον αγαπημένο της.

Έτσι δημοσίευσε μία σειρά από Insta Story στα οποία έδειξε στους followers της το αναλυτικό της πρόγραμμα προκειμένου να περάσει κι εκείνη το χρόνο της αλλά να μοιραστεί και μερικές ιδέες της στα social media.

Έτσι μέσα από τα βίντεο που δημοσίευσε φάνηκε η εξαιρετικά γυμνασμένη σιλουέτα της και συγκεκριμένα οι κοιλιακοί της που είναι κανονική πέτρα!

Πέρα από τη Μαρία Ηλιάκη, γυμναστική στο σπίτι έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έγραψε:

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της.

Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ. και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι» έγραψε, κάτω από μία φωτογραφία στην οποία γυμνάζεται, αξιοποιώντας έτσι ποιοτικά το χρόνο που έχει στο σπίτι της.