Η Ειρήνη Σκλήβα είναι ξανά ερωτευμένη

Ποιος φέρεται να της έκλεψε την καρδιά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι ξανά ερωτευμένη

Η Ειρήνη Σκλήβα φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη και δεν θα πιστέψετε ποιος φέρεται να της έκλεψε την καρδιά. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η Ελληνίδα που κατέκτησε το 1996 τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή έπειτα από το θορυβώδες διαζύγιό της από τον Νίκο Χυδήρογλου, απολαμβάνει ξανά την ευτυχία ενός μεγάλου έρωτα, ο οποίος ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου και καλά κρατεί παρά τους χαλεπούς καιρούς του κορωνοϊού που διανύουμε σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο άνδρας που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της εντυπωσιακής Ειρήνης, κάνοντάς τη να χαμογελάσει πάλι, λέγεται Τζορτζ Σαμάχα, είναι 58 χρόνων, με καταγωγή από τον Λίβανο και ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στον χώρο του leasing πολυτελών αυτοκινήτων και του real estate, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε με ποιον φαίνεται να είναι η Ειρήνη Σκλήβα ξανά ερωτευμένη

Ειρήνη Σκλήβα σύντροφος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν σχέση σχεδόν αμέσως κι εκείνη δεν άργησε τον συστήσει στους δικούς της ανθρώπους. Το ζευγάρι αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει καθόλου κοσμικές εξόδους, καθώς επιθυμεί να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ιστορικό της στην αγάπη

Ηθελε πολύ να γίνει μητέρα και ο ερχομός της Μαριτίνας ολοκλήρωσε την ευτυχία μιας πολύ όμορφης γυναίκας, που ανέλαβε πλέον έναν άλλο ρόλο, πολύ πιο σημαντικό. Τα χρόνια κυλούσαν ιδανικά, με το ζευγάρι να απολαμβάνει μια άνετη ζωή στα νότια προάστια, μακριά από ανούσιες δημόσιες εμφανίσεις και περιττές εξόδους. Φράσεις όπως «η Σκλήβα εξαφανίστηκε» και «Τι κάνει η Ειρήνη;» ακούστηκαν αρκετές φορές στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι ζούσε την ευτυχία του μακριά από τη δημοσιότητα.

Τελικά όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ακόμη και ένας γάμος που είναι ιδανικός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ, κάτι που συνέβη και στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι περσινές μοναχικές -για ένα διάστημα- διακοπές του Νίκου Χυδήρογλου ήταν η αφορμή για να ακουστούν οι πρώτες φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στον επιχειρηματία και την εστεμμένη καλλονή.