Πέθανε ο αδερφός του Πελέ

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο αδερφός του Πελέ

Δύσκολες ώρες διανύει ο Πελέ, μιας και έγινε γνωστό πως πέθανε ο αδερφός του. Όπως έγινε γνωστό ο αδελφός του θρυλικού ποδοσφαιριστή πέθανε το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 77 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ζαΐρ Αράντες ντο Νασιμέντο, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο έχοντας καρκίνο στον προστάτη και τελικά έχασε τη μάχη, όπως ενημέρωσε από τον λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα της Σάντος.

Ο Ζόκα, είχε παίξει, όπως και ο Πελέ, στην Σάντος αλλά σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ο Ζόκα, είχε παίξει στην πρώτη ομάδα της Σάντος, έχοντας 15 συμμετοχές και 4 γκολ και σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Δύσκολες ώρες για τον Πελέ μετά την είδηση πως πέθανε ο αδερφός του

Όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα Μέσα, ο Πελέ λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του δεν ξέρει αν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του αδερφού του, ενώ εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού, καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή η κίνηση.

"Δεν φοβάμαι" είχε αναφέρει πρόσφατα ο ίδιος για την υγεία του. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε στους θαυμαστές του και όχι μόνο.

Ποδοσφαιριστής πέθανε πρόσφατα από τον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Francisco Garcia, που αποτελεί το νεαρότερο θύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, (21 ετών) , με την Ισπανία να συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον covid-19.

Ο νεαρός άσος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική του νοσοκομείου της Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

νεκρός ποδοσφαιριστής κορωνοϊός

«Ήταν τόσο καλό παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τα τελευταία νέα που είχα, ήταν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή. Μια ώρα μετά μου είπαν πως τον χάσαμε...», δήλωσε ο πρόεδρος της Atletico Portada Alta. Εντωμεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έδειξαν;