Πέθανε ο ο drummer Bill Rieflin

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο ο drummer Bill Rieflin

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο ο drummer Bill Rieflin. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν και τον ίδιο; Είχε παίξει σε Ministry, King Crimson και R.E.M.

Ο διάσημος drummer των συγκροτημάτων Ministry, R.E.M και King Crimson πέθανε σε ηλικία 59 ετών αφήνοντας πίσω του μεγάλο κενό.

Στον επίσημο λογαριασμό των King Crimson στο Facebook έγινε σχετική δημοσίευση που αφορούσε στον θάνατου του Bill Rieflin.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του drummer Bill Rieflin

Χαρακτηριστικά έγραφαν στην ανακοίνωση, «Αντίο Bill Rieflin. Μετά από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ο Bill Rieflin πέθανε χθες». Ο θάνατος του Bill Rieflin, ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά από δυσάρεστες ειδήσεις, μετά και το θάνατο μέλους θρυλικού συγκροτήματος της ροκ μουσικής σκηνής.

Ποιος ήταν ο Bill Rieflin

Ο Rieflin μπήκε στους Ministry στα τέλη των 80s, ενώ παράλληλα ήταν μέλος και των Revolting Cocks και των Pigface. Το 2003 έγινε μέλος των Ministry, με τους οποίους έμεινε μέχρι την διάλυση τους το 2011. Το 2013 έπαιξε και για τους King Crimson. Ο Rieflin είχε συνεργαστεί ακόμα και με τους KMFDM, Nine Inch Nails και Swans. Είχε παίξει επίσης με τους R.E.M.

«Ο Bill έφυγε σήμερα από αυτόν τον κόσμο. Καλό ταξίδι αδερφέ μου! Η ζωή μου έγινε πλουσιότερη από την στιγμή που σε γνώρισα» έγραψε ο Fripp στο μήνυμά του στο Facebook. «Σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη και έναν σπουδαίο άνθρωπο ο οποίος ήταν σημαντικό σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των Ministry. Καλό ταξίδι προς την επόμενη σου συναυλία στο διάστημα» ήταν το μήνυμα των Ministry στο Twitter.