Κλείνει o «Sport24 Radio»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλείνει o «Sport24 Radio»

Κλείνει και o «Sport24 Radio». Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός θα κατεβάσει ρολά τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής (27.03.2020), και θα σημάνει τέλος στο αθλητικό του πρόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε επισήμως στον «αέρα» του ο διευθυντής του. Παντελής Διαμαντόπουλος, ο σταθμός σταματά να έχει αθλητικό πρόγραμμα.

Ο «Sport24 Radio» είχε βγει στον αέρα στις 12 Ιανουαρίου του 2015, παίζοντας στην παλιά συχνότητα του Sentra FM. Από σήμερα το βράδυ στις 12.00 θα παίζει μόνο μουσική στους 103.3.

Όλα όσα ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος για το λουκέτο στo «Sport24 Radio»

«Θέλω να πω ότι το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού σταματάει. Από τις 12:00 το βράδυ και μετά. Καταλαβαίνουν όλοι και τι ζούμε και τι περνάμε. Οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες και περίεργες. Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον μπροστά σε όλα αυτά που γίνονται. Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα από τη δική μας πλευρά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

«Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν» είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το ότι το αθλητικό περιεχόμενο και η ειδησεογραφία στον αθλητικό χώρο είναι ανύπαρκτη και σχεδόν ανούσια την παρούσα χρονική περίοδο. Ο κορωνοϊός ωστόσο έφερε το "λουκέτο" για 5 εφημερίδες. Δείτε αναλυτικά ποιες.