Το νέο μήνυμα της Ελένης Χατζίδου από το νοσοκομείο

Ποια η κατάσταση της υγείας της μπέμπας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο μήνυμα της Ελένης Χατζίδου από το νοσοκομείο

Η Ελένη Χατζίδου παραμένει στο νοσοκομείο στο πλευρό της μπέμπας της και έτσι θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της μικρής της η οποία νοσηλεύεται εδώ και ώρες.

Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει δύσκολες ώρες μιας και η μικρή της βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο. Μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως η μπέμπα δεν έχει κορωνοϊό.

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να ενημερώσει μέσω Instagram για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, με το παρακάτω μήνυμα.

«Ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ γεμάτα αγάπη μηνύματα σας! Να είναι γερά όλα τα παιδάκια του κόσμου! Κουράγιο στους γονείς που έχουν άρρωστα παιδάκια. Η Μελίτα είναι καλύτερα και όταν μεγαλώσει λίγο θα της πω πόσο καλοί άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο, που χωρίς να την γνωρίζουν νοιάζονται πολύ γι’ αυτή».

Ελένη Χατζίδου νοσοκομείο

Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε ανακοινώσει μέσω Instagram τι ακριβώς συνέβη

«3η ημέρα στο νοσοκομείο…
Δεν περνούσαν τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα… Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπεμπα σαν πιθανό κρούσμα και μας βάλανε σε ένα δωμάτιο απομονωμένους.
Μέσω ενδοεπικοινωνίας, το προσωπικό μου έδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζόταν να μπούνε μέσα, φορούσαν αυτές τις ολόσωμες στολές που βλέπεις στην τηλεόραση… Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι όλες αυτές τις μέρες) μιας και το δωμάτιο μας κοιτούσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν, πόσο μάλλον στο δωμάτιο…

Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση… Τα μέτρα δρακόντεια! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό!
Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοίνωσαν ότι είναι αρνητικό το τεστ κορονοϊού. Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπόλοιπες εξετάσεις… Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονης αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε… Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία… Μείνε σπίτι. Εγώ για σένα κι εσύ για μένα…
Με αγάπη

Όπως φαίνεται όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά, καθώς πριν από λίγες ημέρες μαμά και κόρη έπαιζαν μέσα στην κούνια, με τον Ετεοκλή Παύλου να απαθανατίσει αυτή την τρυφερή στιγμή.