Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην ντουλάπα της κόρης της και ξεκίνησε τη φασίνα

"Έστρωσε" και τη μικρή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην ντουλάπα της κόρης της και ξεκίνησε τη φασίνα

Η Βάσω Λασκαράκη προσπαθεί να περάσει δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα και έτσι αποφάσισε να μπει στο δωμάτιο της κόρης και να ξεκινήσει μαζί της τη φασίνα! Πιάσανε την ντουλάπα με την μικρή Εύη και την έκαναν "γυαλί"!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι η πιο γλυκιά μανούλα και έτσι φροντίζει τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να τον περνάει μαζί με την κόρη της.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να κάνουν μία λίγο διαφορετική δραστηριότητα και να οργανώσουν τις ντουλάπες στο δωμάτιο της μικρής, αφού πρώτα τις καθαρίσουν.

Σήμερα το πρωί, η ηθοποιός ξύπνησε αρκετά νωρίς και μαζί με την κόρη της μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο και το έφεραν άνω κάτω προκειμένου να το μαζέψουν, να το καθαρίσουν και να τακτοποιήσουν την ντουλάπα της Εύας.

Έτσι η Βάσω Λασκαράκη έδωσε μία πολύ καλή ιδέα σε όλες τις μανούλες που μένουν στο σπίτι και θέλουν να βρουν έναν όμορφο τρόπο να περάσουν το χρόνο με τα παιδιά τους.

Λασκαράκη κόρη
Βάσω Λασκαράκη instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Βάσω Λασκαράκη είχε γράψει:

«Η Εύα είναι 6.5 ετών και πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Ήρθε έτοιμε με την πληροφορία από το σχολείο μια ημέρα οπότε έπρεπε να της το εξηγήσουμε τι είναι ο κορωνοϊός και αν είναι επικίνδυνος. Έχει μια τύχη γιατί δεν μένω στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε ένα χώρο να βγούμε και να πάρουμε τον αέρα μας. Είναι ένα πλεονέκτημα, σίγουρα είναι μόνη της έχει εμάς μια παρέα και θα προσαρμοστεί».

Στο μεταξύ η Εύα πριν από λίγες μέρες είχε τη γιορτή της και τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και Γιάννης Τσιμιτσέλης της ευχήθηκαν με τα πιο όμορφα μηνύματα!