Baby boom στην ελληνική showbiz - Πρώην playmate θα γίνει μανούλα!

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην ελληνική showbiz - Πρώην playmate θα γίνει μανούλα!

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως μία πρώην playmate ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της.

Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε χρειάζονται τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις και αυτή η πανέμορφη εγκυμονούσα μόλις μας έδωσε μία!

Ο λόγος για την Σύλβια Παπαδάκη η οποία αναδείχθηκε playmate το 2008 και τώρα περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει και μία αγαπημένη Ελληνίδα αθλήτρια, μαζί με τον αγαπημένο της!

Αφού έκανε καριέρα στο εξωτερικό, η Σύλβια Παπαδάκη άφησε τις πασαρέλες για να αφοσιωθεί στις σπουδές της, ενώ παράλληλα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

H ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Πέρα από τη Σύλβια Παπαδάκη, έγκυος είναι και μία αγαπημένη πρώην παίκτρια του Power of Love, η οποία ανακοίνωσε επίσης μέσα από τα social media την εγκυμοσύνη της

O λόγος για την Ευαγγελία Καλτσή η οποία περιμένει κι εκείνη το πρώτο της παιδάκι.

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά... Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία».

Ευαγγελία Καλτσή εγκυμοσύνη