"Κόλαση" η νέα τόπλες φωτογραφία της Ξανθούλας από το GNTM!

Ποζάρει όπως δεν την έχετε ξαναδει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Είναι σκέτη "κόλαση" η νέα τόπλες φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ξανθούλα που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM! Μόλις τη δείτε σχεδόν δε θα την αναγνωρίσετε μιας και άλλαξε!

Το κοριτσάκι με τις κόκκινες μπουκλίτσες που θυμόμαστε από το ριάλιτι μοντέλων του Star, φαίνεται να έχει δώσει τη θέση του σε μία φλογερή γυναίκα η οποία ξέρει να κατακτά το φακό!

Η Ξανθή Τζερεφού φαίνεται πως συνεχίζει ενεργά την καριέρα της ως μοντέλο και με κάθε της φωτογραφία φροντίζει να εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία εκρηκτική τόπλες φωτογραφία ανέβασε και η Κάτια Ταραμπάνκο στο προφίλ της στο Instagram. Δες την εδώ!

Έτσι, δημοσιεύοντας την πιο πρόσφατη δουλειά της, η Ξανθή μας "τρέλανε" με την τόπλες φωτογραφία της, στην οποία έχει πετάξει το μπλουζάκι και έχει μόνο με ένα ανοιχτό δερμάτινο τζάκετ!

Από εμάς είναι 10/0!

Ξανθούλα gntm τοπλες

Η Ξανθούλα φαίνεται πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της και μάλιστα πριν από λίγο καιρό έκανε μία ηχηρή ανάρτηση για το body shaming

«Σήμερα θα μιλήσω για όλες εμάς που σηκώνουμε στις πλάτες μας τον ρατσισμό και τα κόμπλεξ όλων όσων νομίζουν ότι με την «άποψη» τους μπορούν να μας διαλύσουν ψυχολογικά και να μας την επιβάλλουν.

Για εσένα που είσαι μάνα, γιαγιά,έφηβη, αδελφή, λεχώνα, σύζυγος, σύντροφος. Για εσένα που δεν σε έχω γνωρίσει αλλά ευχομαι να διαβάσεις αυτό.
Εσύ που πιστεύεις ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά δεν έχω το δικαίωμα να θίγω την «αισθητική»σου όταν είσαι στην παραλία. Εσύ που θεωρείς ξεφτίλα τα να δείχνω το σώμα μου δημόσια. Εσύ που θεωρείς «κουκλάρες» μόνο τις αδύνατες γυναίκες. Εσύ που πιστεύεις ότι τα plus size μοντέλα δεν θα γίνουν ποτε πρώτης κατηγορίας. Εσυ που πιστεύεις ότι οι «χοντροί και οι κουτσοί» δεν έχουν μια θέση στην μόδα. Διάβασε και σκέψου αυτά...

Η χοντρή που θίγει την «αισθητική» σου μπορεί να αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, να πάχυνε επειδή δεν ήταν ψυχολογικά καλά ή επειδή έτσι ήθελε.
Επίσης είναι αυτή που πριν λίγο καιρό γέννησε αλλά λαχταρούσε η ψυχούλα της ένα μπανιο στην θάλασσα και αγνόησε σχόλια σαν τα δικά σου.
Οι κουτσοί που λες δεν θελω καν να σκεφτομαι πως έχασαν κάποιο μέλος τους και δεν διανοούμαι τον πόνο τους και το ζόρι για να ενταχθούν πάλι σε μια κανονική ζωή.

Η παγκόσμια μόδα έχει προχωρήσει. Ο κόσμος θέλει να ταυτίζεται με τα μοντέλα και να μην τα βλέπει σαν κάτι άπιαστο. Η εποχή του 90-60-90 έχει γίνει παρελθόν. Το ταλέντο δεν καθορίζεται από το νούμερο των ρούχων. Δεν είναι κάτι που πιστευω εγω αλλά top models που είναι στην κατηγορία plus size ( Ashley Graham, Tara Lynn, Alessandra Garcia Lorido).

Να προσθέσω ότι στους πίνακες της αναγέννησης ποτε η γυναικεία ύπαρξη δεν ήταν αδύνατη.Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Υπάρχουμε και κυκλοφορούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση για να σου θυμίζουμε τις δικές σου ανασφάλειες... Με εκτίμηση μια 21 χρονη light plus size των αναλογιών 95-80-105
#bodypostive #plussizemodel #mybodymyrules #doitliketzeri», έγραψε χαρακτηριστικά η κοκκινομάλλα καλλονή.

Ξανθή Τζερεφού