Αλλαγή καριέρας για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλαγή καριέρας για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μπροστά από τις κάμερες σε ρόλο ηθοποιού, φαίνεται ωστόσο ότι έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της και να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός θα αναλάβει για πρώτη φορά χρέη σκηνοθέτη, μιας και θα σκηνοθετήσει τη θεατρική παράσταση Good People.

Η παράσταση είναι ένα σύγχρονο έργο του Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Άμπερ, και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρίσκεται στην αναζήτηση του συμπρωταγωνιστή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός συγκλόνισε σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό για το θάνατο που τη συγκλόνισε στη ζωή της.

Τι σχολίασε για τους Ψίθυρους Καρδιάς

Οι γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά, «Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα».