Απίστευτες εικόνες στην κουζίνα Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου - Γέμισε ο πάγκος με φαγητά

Θα ζηλέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτες εικόνες στην κουζίνα Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου - Γέμισε ο πάγκος με φαγητά

Μερικές απίστευτες εικόνες είδαμε μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και ρου Λευτέρη Σουλτάτου. Το ζευγάρι το έριξε στην μαγειρική και έφτιαξε ένα σωρό φαγητά. Μάλιστα, ο πάγκος της κουζίνας τους γέμισε από τα ταψιά και τις κατσαρόλες.

Στην μαγειρική και στη δημιουργία όλων αυτών των νόστιμων λιχουδιών, όπως και στο... φάγωμα, βοήθησε όπως είδαμε και η κόρη της ηθοποιού, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται και οι ίδιοι τις τελευταίες ημέρες μέσα στο σπίτι σε... αυτοπεριορισμό ακολουθώντας τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, μιας και τα κρούσματα όπως και οι θάνατοι αυξάνονται ραγδαία.

Βέβαια, η ηθοποιός αφού δεν έχει τι να κάνει στο σπίτι έχει ξεκινήσει της δουλειές. Πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να περάσει δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα και έτσι αποφάσισε να μπει στο δωμάτιο της κόρης και να ξεκινήσει μαζί της τη φασίνα. Πιάσανε την ντουλάπα με την μικρή Εύη και την έκαναν "γυαλί".

Οι απίστευτες εικόνες από την κουζίνα τους

Χθες ωστόσο, το έριξαν όλοι στην μαγειρική. Μπήκαν και οι τρεις μέσα στην κουζίνα και έφτιαξαν τόσο αλμυρά φαγητά, όσο και γλυκά. Μόλις δείτε μάλιστα, τις εικόνες θα σας τρέξουν τα σάλια. Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος μπορεί να έχουν ένα ελεύθερο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο δεν έχουν κάτσει λεπτό στο σπίτι.

Μάλιστα, ο σεφ σε μια από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χιουμοριστικά «Άντε να ξεκινήσουμε τη δουλειά να ξεκουραστούμε λίγο».

Βάσω Λασκαράκη  Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη κουζίνα

Η Βάσω Λασκαράκη από την άλλη δεν έγραψε τίποτα παρά μόνο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με τα γλυκά που ετοίμασε με την Εύα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι