Ανατριχιαστικό βίντεο! Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη λέει ένα από τα τραγούδια του

Έχουν ακριβώς την ίδια φωνή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικό βίντεο! Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη λέει ένα από τα τραγούδια του

Τα βήματα του Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως ακολουθεί ο μικρός αδερφός του, Κωνσταντίνος. Το βίντεο που δημοσίευσε στο οποίο τραγουδάει ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια που έχει γράψει ο ίδιος, ανατριχιάζει και φέρνει ρίγη συγκίνησης σε όποιον το παρακολουθήσει.

Ο τραγουδιστής είχε τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και προστάτευε τα δυο αδέρφια του, τόσο τον μικρότερο, όσο και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Και με τους δυο ήταν σαν κολλητοί φίλοι. Τώρα τους παρακολουθεί από ψηλά...

Ο μικρότερος ωστόσο, ο Κωνσταντίνος είναι εκείνος που ακολουθεί τα χνάρια του Παντελή Παντελίδη στην μουσική. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο όπου τραγουδά το «Κάνε αυτό που θέλεις».

Παίρνοντας την κιθάρα του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ερμηνεύει το κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος, θυμίζοντας σε όλα τον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Στην φωνή ειδικά μοιάζουν πολύ και μόλις τον ακούσετε θα ανατριχιάσετε. Όπως ήταν επόμενο τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή.

Αυτό είναι το βίντεο του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Να πούμε πως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έκλεισαν τέσσερα χρόνια από το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Το τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο σημείο του τροχαίου που πέθανε βρέθηκε πλήθος κόσμου και ράγισαν καρδιές.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει αγαπητός σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να ήταν ένα αστέρι που «έφυγε» γρήγορα και ξαφνικά, ωστόσο τα τραγούδια του συνέχισαν να παίζουν ακόμη και μετά το θάνατο του.