Βαρύ το κλίμα στο MasterClass - Θα βάλει "φωτιές" ο Πάνος Ιωαννίδης

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ το κλίμα στο MasterClass - Θα βάλει

Το MasterChef επιστρέφει σήμερα στις οθόνες μας με ένα απολαυστικό MasterClass, στο οποίο το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ λόγω της αποχώρησης του Δημοσθένη, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης θα φέρει τα πάνω κάτω στην κουζίνα βάζοντας μερικές "φωτιές"!

Oι δεκατρείς μάγειρες του MasterChef θα βρεθούν την Κυριακή 29/3 στις 17:40 σε ένα ακόμα MasterClass για να παρακολουθήσουν φρέσκιες ιδέες. Ο Βαρθαλίτης, ο Τζον και ο Σταυρής, μουδιασμένοι ακόμα από την αποχώρηση του φίλου τους Δημοσθένη, ξεχωρίζουν, καθώς η θλίψη και η αυπνία, είναι έντονες στα πρόσωπά τους.

Τι καλύτερο όμως από τη μαγειρική, που είναι και η κινητήριος δύναμη του διαγωνισμού, για να τους βοηθήσει να αφυπνιστούν; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με βοηθό του τον Βαρθαλίτη, φτιάχνει γλυκιά τάρτα, έτσι για να τον γλυκάνει.

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα γεμίσει με καπνούς την κουζίνα του MasterChef 4, βάζοντας επικίνδυνες ιδέες για κάποιους στο κεφάλι των διαγωνιζόμενων.

Καλεσμένος ο γνωστός chef Μιχάλης Μάρθας, ο οποίος διαλέγει για βοηθούς του, τους δύο Κύπριους του διαγωνισμού. Με τη βοήθειά τους μέσα στην κουζίνα, εξηγεί, με έναν απλό και μοναδικό τρόπο, πώς μέσα από την απλότητα των γεύσεων μπορούν να φτιάξουν οι μάγειρες του MasterChef 4 ένα βαθύτατα νόστιμο αλλά και πανέμορφο πιάτο.

Δες το τρέιλερ:

Στο μεταξύ το MasterChef πλησιάζει προς το τέλος και εμείς σου έχουμε spoiler για την τελική δυάδα

Έσκασε ένα ακόμα "καυτό" spoiler για το MasterChef! Διαβάστε ποιοι αναμένεται να είναι οι δύο επίδοξοι chef που θα δούμε να φτάνουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται για το παιχνίδι μαγειρικής του Star με πληροφορίες που μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή να κάνουν λόγο για δύο άντρες! Θα είναι αυτοί οι παίκτες που θα δούμε να φτάνουν μέχρι τέλους. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,σύμφωνα και με τα όσα είπε στην εκπομπή "Μεσημέρι #yes" η Νάνσυ Νικολαϊδου, στον τελικό του παιχνιδιού μαγειρικής θα δούμε δύο αντρικά ονόματα. Ποια είναι αυτά;

Προσοχή spoiler - Αυτοί θα είναι οι δύο παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του MasterChef

Μπορεί τα όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση να έχουν γυριστεί πριν από καιρό, ωστόσο έχουν "σκάσει" νέες πληροφορίες καθώς τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι μια ανάσα από την μεγάλη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open στον τελικό του παιχνιδιού, που να πούμε ότι έκανε τρελά νούμερα στο Star, θα φτάσουν ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Ορίστε και οι δύο παίκτες που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό

 Σταύρος Γεωργίου

 Σταύρος Βαρθαλίτης

Να πούμε ότι αποκάλυψη για την εξάδα του μεγάλου τελικού έγινε και από το Έθνος με την εκπομπή 'Ευτυχείτε" να αναμεταδίδει την είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή στον τελικό του Masterchef ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη θα βρεθούν οι: Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μαρία, Σταύρος και Δημήτρης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου