Αδιανόητο - Ηθοποιός έπαιξε στα Φιλαράκια γιατί έχασε σε στοίχημα

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Ηθοποιός έπαιξε στα Φιλαράκια γιατί έχασε σε στοίχημα

Και όμως έγινε γνωστό και αυτό για μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές σε παγκόσμιο επίπεδο «Τα Φιλαράκια». Ηθοποιός που είδαμε σε ένα από τα επεισόδια και είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και μέσα από τις ταινίες που έχει γυρίσει στο cinema, έπαιξε γιατί έχασε ένα στοίχημα.

«Τα Φιλαράκια» είναι μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 απο το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004, ωστόσο συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Καθημερινά την βλέπουμε στο STAR και σημειώνει πολλά καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Από το 1995 ως και το 2004 τερμάτιζε μέσα στα πέντε προγράμματα με τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές κάνοντάς το το τέταρτο επεισόδιο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ, ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ μέσα από την συγκεκριμένη σειρά έγιναν ευρέως γνωστοί και μετά από αυτή είδαν τεράστια επιτυχία στην καριέρα τους, καθώς το κοινό τους λάτρεψε.

Αυτό είναι ο ηθοποιός που έχασε το στοίχημα

Ωστόσο, ένας από τους ηθοποιούς που είδαμε στα «Φιλαράκια» δεν έπαιξε μόνο και μόνο επειδή το ήθελε, αλλά και επειδή έχασε σε ένα στοίχημα. Ο λόγος για τον Μπρους Γουίλις ο οποίος πραγματοποίησε guest εμφάνιση υποδυόμενος τον πατέρας της κοπέλας του Ρος, Λιζ.

Τα Φιλαράκια

Όταν συμμετείχε στην ταινία «Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας» μαζί με τον Μάθιου Πέρι ένα στοίχημα στο οποίο έχασε με αποτέλεσμα να παίξει στην σειρά.

Να σημειώσουμε πως, ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» και «Τα Φιλαράκια». Τι θα γίνει με την επιστροφή της σειράς;